| Recept na Škvarková pomazánka s MoravankouRecept na Škvarková pomazánka s Moravankou je zařazen v kategorii pomazánky.
        K přípravě Škvarková pomazánka s Moravankou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 1 sklenici zeleninové směsi Moravanka ( popřípadě Kunovjanka, Hradišťanka  )  škvarky  hořčice  sůl  pepř  cibule.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Škvarková pomazánka s MoravankouRecept na Škvarková pomazánka s Moravankou:Zeleninovou směs scedíme, feferonku vyhodíme, zbytek pomeleme na masovém strojku , škvarky taktéž pomeleme a na čtvrtky nakrájenou cibuli taky.  Přidáme hořčici, sůl, pepř a řádně promícháme.  Dáme do lednice vychladit a mažeme na pečivo.
 
 Poznámka k receptu na Škvarková pomazánka s Moravankou:
 Idea velmi zajímavá na zjemnění škvarkáče. Jen si tu zeleninku udělám přímo (na mně jsou ty směsi moc kyselé, ale to je čistě osobní problém :))  Plus
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Škvarková pomazánka s Moravankou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: pbarva                      Datum vložení: 20.01.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pomazánky 
                      Suroviny: 1 sklenici zeleninové směsi Moravanka ( popřípadě Kunovjanka, Hradišťanka  )  škvarky  hořčice  sůl  pepř  cibule |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Škvarková pomazánka s moravankou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Škvarková pomazánka s Moravankou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Škvarková pomazánka s Moravankou
 
 
 | 
    
      | 
 |