|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Salát z kuřecích kůžíRecept na Salát z kuřecích kůží je zařazen v kategorii saláty.
        K přípravě Salát z kuřecích kůží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 kůži ze 2 kuřat očistit a odstranit veškerý tuk (tuk vyškvařit)  kousek cibule, mrkve, celeru a petržele  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   1 PL worcestru  sůl, pepř  1 menší cibuli - nakrájet velmi jemně  2 okurky sladkokyselé – nakrájet na malé kostičky  1/2 papriky červené - nakrájet na malé kostičky  několik oliv – pokrájet na kolečka (nemusí být)  cca 3 PL majonézy  smíchané s jogurtem.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Salát z kuřecích kůžíRecept na Salát z kuřecích kůží:Kůži se zeleninou uvařit v osolené vodě, ale nerozvařit !  a nakrájet ji na jemné nudličky.  Pak zakapat worcestrem, dobře promíchat a chvíli nechat odležet.  Dále opepřit, přidat cibuli, okurku, papriku, olivy, majonézu, lehce promíchat a nechat uležet v chladu.  Podávat s bílým pečivem.
 
 Poznámka k receptu na Salát z kuřecích kůží:
 Kupuji kuřecí kostry na polévku - prodávají je i s kůží  (vždy kostra s kůží z celého kuřete).   Uvařím vše, kostry i kůže se zeleninou – kůže vyndat dříve, aby se nerozvařily.  Vývar se zeleninou použít na polévku, obrané maso třeba do rizota.  Vyškvařený tuk lze použít pod cibulku nebo i na smažení.  Místo kůží lze samozřejmě použít kuřecí maso.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Salát z kuřecích kůží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Nadja  (Naďa)                      Datum vložení: 08.03.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Saláty 
                      Suroviny: kůži ze 2 kuřat očistit a odstranit veškerý tuk (tuk vyškvařit)  kousek cibule, mrkve, celeru a petržele  - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -   1 PL worcestru  sůl, pepř  1 menší cibuli - nakrájet velmi jemně  2 okurky sladkokyselé – nakrájet na malé kostičky  1/2 papriky červené - nakrájet na malé kostičky  několik oliv – pokrájet na kolečka (nemusí být)  cca 3 PL majonézy  smíchané s jogurtem |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na salát z kuřecích kůží,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Salát z kuřecích kůží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Salát z kuřecích kůží
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |