| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Rychlé ostřejší americké brambory
        Recept na Rychlé ostřejší americké brambory je zařazen v kategorii přílohy.
        K přípravě Rychlé ostřejší americké brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          1 kilogram brambor  50 gramů sádla  slunečnicový olej  1 lžíce  koření na americké brambory  7 kuliček pepře  sůl  kmín.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Rychlé ostřejší americké brambory
      Recept na Rychlé ostřejší americké brambory: Brambory pečlivě omyjeme (ale neloupeme) a pokud jsou menší, tak je nakrájíme na čtvrtky. Pokud jsou větší, tak na osminky. Celkově se snažíme mít přibližně stejnou velikost nakrájených brambor. Zalijeme vodou, necháme minutu, poté vodu vyměníme a dáme je pod pokličkou vařit do vody s kmínem. Když voda začne vřít, osolíme je větší špetkou, stáhneme pokličku a vaříme do téměř měkka.    Po přibližně deseti minutách vaření si začneme rozpalovat na plno troubu (u dnes nejčastějších elektrik je to na 250 stupňů) a jemně si olejem pomažeme plech - stačí jen rovnoměrná vrstva po celém povrchu, nemusí tam být rybníčky. Ve chvíli kdy jsou brambory skoro uvařené - nesmí být úplně měkké nebo nedej bože se rozpadat, bezpečnější je mít tvrdší, slijeme vodu, dáme na ně sádlo, posypeme je kořením na americké brambory a čerstvě nadrceným pepřem a opatrně promícháme tak, aby se koření dostalo ke všem bramborám. Pokud by byly příliš měkké, tak se nám rozpadnou.     Erteple rozložíme na plech, tak aby se pokud možno k sobě moc netulily, dáme je do rozpálené trouby a začneme si připravovat stůl. Ve chvíli, kdy uvidíme, že se začínají chytat, měly by být ideálně hotové. Podáváme jako přílohu a nebo zobeme jen tak s nějakou majonézovou omáčkou nebo kečupem
  Poznámka k receptu na Rychlé ostřejší americké brambory: super recept, dneska vyzkoušeno       
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rychlé ostřejší americké brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: medmic                      
 - Datum vložení: 30.10.2012                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Přílohy 
                      
 - Suroviny: 1 kilogram brambor  50 gramů sádla  slunečnicový olej  1 lžíce  koření na americké brambory  7 kuliček pepře  sůl  kmín
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rychlé ostřejší americké brambory,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rychlé ostřejší americké brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rychlé ostřejší americké brambory
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |