|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Rybářova podkova s kašíRecept na Rybářova podkova s kaší je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Rybářova podkova s kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 kapr     Na marinádu:  1pl medu  2pl olivového oleje  1kl  tymiánu  1/2kl chilli  šťáva z 1/2 limetky  pepř, sůl    hladká mouka na obalení  olej na smažení    Na kaši:  600g brambor  3ks mrkve  1/2 celeru (střední)  3 stroužky česneku  250ml mléka  1pl másla  sůl    voda na vaření.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Rybářova podkova s kašíRecept na Rybářova podkova s kaší:Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce.  Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne.  Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut.  Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme.  Kapra podáváme s kaší.
 
 Poznámka k receptu na Rybářova podkova s kaší:
 Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybářova podkova s kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: nofrona  (nofrona)                      Datum vložení: 19.11.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: kapr     Na marinádu:  1pl medu  2pl olivového oleje  1kl  tymiánu  1/2kl chilli  šťáva z 1/2 limetky  pepř, sůl    hladká mouka na obalení  olej na smažení    Na kaši:  600g brambor  3ks mrkve  1/2 celeru (střední)  3 stroužky česneku  250ml mléka  1pl másla  sůl    voda na vaření |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybářova podkova s kaší,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybářova podkova s kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybářova podkova s kaší
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |