|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pudingový s ovocemRecept na Pudingový s ovocem je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
        K přípravě Pudingový s ovocem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 Hery  800 g hladkej múky  2 prášky do pečiva  300 g práškového cukru  citrónová kora  6 žĺtkov    PLNKA:  2 kyslé smotany (200g)  3 vanilkové pudingy  900 ml mlieka  6 bielkov   6-7 PL kryštálového cukru    ovocie    na potretie 1 vajíčko.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pudingový s ovocemRecept na Pudingový s ovocem:Heru, múku, prášok do pečiva, citrónovú koru a žĺtky vymiesime na tuhé cesto, ktoré rozdelíme na 2 časti a dáme zvlášť do mikroténových sáčkov na pol hodiny do chladničky.  Medzitým si uvaríme puding s cukrom, po vychladnutí primiešame kyslú smotanu a postupne pridávame sneh z bielkov.  Z jednej polovice cesta vyvaľkáme plát, ktorý dáme na vymastený plech, rozložíme rovnomerne polovicu plnky, na ňu ovocie a navrstvíme ďalšiu polovicu krému.   Rozvaľkáme druhú polovicu cesta a prikryjeme ňou plnku.  Povrch potrieme vajíčkom a popichame vidličkou.  Pečieme asi 40 minút na 180 °C.
 
 Poznámka k receptu na Pudingový s ovocem:
 Ovocie sa používa zavárané, ale ja som sparila čerstvé mandarinky a jablká s vanilkovým cukrom,   Krájajte ho studený, inak sa vám bude drobiť, my sme mali návštevu, tak sa krájal teplý a už nemám skoro nič.  Suroviny sú na veľký pekáč, na menší ubrať tretinu surovin.  Ja som do pudingu pridala trochu detskej krupice, potom je tuhší.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pudingový s ovocem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Teca66                      Datum vložení: 21.05.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny 
                      Suroviny: 2 Hery  800 g hladkej múky  2 prášky do pečiva  300 g práškového cukru  citrónová kora  6 žĺtkov    PLNKA:  2 kyslé smotany (200g)  3 vanilkové pudingy  900 ml mlieka  6 bielkov   6-7 PL kryštálového cukru    ovocie    na potretie 1 vajíčko |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pudingový s ovocem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pudingový s ovocem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pudingový s ovocem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |