Recept na Pstruh po kanadsku
        Recept na Pstruh po kanadsku je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Pstruh po kanadsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          4 kuchyňsky upravení pstruzi  4 lžičky brusinek  3 stroužky česneku  šťáva z jednoho citrónu  4 lžíce sójové omáčky  4 lžíce másla  čerstvě mletý barevný pepř  sůl  olej.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Pstruh po kanadsku
      Recept na Pstruh po kanadsku: Ryby omyjeme, osušíme a posolíme na povrchu i uvnitř. Česnek utřeme se špetkou soli a promícháme s brusinkami. Vzniklou směsí potřeme vnitřek i kůži ryby, do břišní dutiny vložíme plátek másla, přendáme do olejem vymazaného pekáčku a dáme na pět minut do maximálně rozpálené trouby. Pokud budeme chtít péct brambory společně s rybou, nakrájíme je a přidáme hned na začátku.    V kastrolku rozehřejeme máslo.  V misce po česneku a brusinkách smícháme citrónovou šťávu se sójovou omáčkou. Po pěti minutách prudkého zapečení pekáček vyndáme, ryby přelijeme šťávou se sójovou omáčkou a zacákáme máslem. Vrátíme do trouby, kterou stáhneme na 200°C a po deseti minutách přiléváme po částech máslo až do jeho spotřebování. Pečeme, dokud není vše měkké a zlatavé.  Servírujeme s brambory a kolečkem citrónu.
  Poznámka k receptu na Pstruh po kanadsku: Zdroj: Kuchyně USA (upraveno)      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh po kanadsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Eliza                      
 - Datum vložení: 16.12.2011                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Ryby 
                      
 - Suroviny: 4 kuchyňsky upravení pstruzi  4 lžičky brusinek  3 stroužky česneku  šťáva z jednoho citrónu  4 lžíce sójové omáčky  4 lžíce másla  čerstvě mletý barevný pepř  sůl  olej
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh po kanadsku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh po kanadsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh po kanadsku
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |