|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Polévka z marinovaných kuřecích prsouRecept na Polévka z marinovaných kuřecích prsou je zařazen v kategorii dietní recepty - redukční.
        K přípravě Polévka z marinovaných kuřecích prsou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 kuřecí prsíčka (asi tak 1 kousek)  marináda (sojová omáčka, plnotučná hořčice, sůl, pepř, med,  koření dle chuti, trošku oleje)  žampiony  mrkev  pórek  kuřecí vývar (i z kostky)  sójová omáčka, sůl, pepř, koření  1 balíček rýžových nudlí.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Polévka z marinovaných kuřecích prsouRecept na Polévka z marinovaných kuřecích prsou:Kuřecí prsíčka jsem si naložila z pátka na sobotu na čínu, ale udělala jsem jich moc, tak mi trochu zbylo naložených do neděle - co s nimi? Tak mě napadlo tato polívčička - výborná a vcelku dietní:  Na trošce oleje osmahneme namarinovaná kuřecí prsíčka, zalejeme vývarem, dochutíme solí, pepřem, sójovkou (dle chuti). Přidáme mrkev, žampiony a pórek nakrájené na kousky velké asi jako maso a dáme vařit. Když je vše měkké, dochutíme dle vlastního jazýčku (já mám ráda např. čerstvý nastrouhaný zázvor a trochu chilli, ale můžete přidat jakékoli koření, které máte rádi), na minutku vhodíme rýžové nudle (trošku nalámat), když jsou měkké, můžeme podávat. Dobrou chuť!
 
 Poznámka k receptu na Polévka z marinovaných kuřecích prsou:
 Mohla bych se zeptat na to kolik asi té zeleiny, masa a vývaru. Kdyžtak alespoň nějaké poměry? Děkuju moc.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z marinovaných kuřecích prsou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: luckymoon                      Datum vložení: 17.03.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Dietní recepty - Redukční 
                      Suroviny: kuřecí prsíčka (asi tak 1 kousek)  marináda (sojová omáčka, plnotučná hořčice, sůl, pepř, med,  koření dle chuti, trošku oleje)  žampiony  mrkev  pórek  kuřecí vývar (i z kostky)  sójová omáčka, sůl, pepř, koření  1 balíček rýžových nudlí |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z marinovaných kuřecích prsou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z marinovaných kuřecích prsou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z marinovaných kuřecích prsou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |