| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Podmáslový vločkový chleba z remosky
        Recept na Podmáslový vločkový chleba z remosky je zařazen v kategorii slané pečivo.
        K přípravě Podmáslový vločkový chleba z remosky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          170 g vody, 100 g podmáslí, lžička cukru, lžička oleje, 1,5 lžičky soli, lžička drceného kmínu nebo chlebového  koření, 50 g ovesných vloček, 100 g žitné chlebové mouky, 100 g pšeničné celozrnné mouky jemné, 170 g hladké mouky, 30 g hrubé mouky, 18 g droždí    Těsto můžeme zadělat i v pekárně..       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Podmáslový vločkový chleba z remosky
      Recept na Podmáslový vločkový chleba z remosky: Ve vodě rozmícháme cukr, droždí a trochu z odvážené mouky a necháme nakynout = kvásek.  Přidáme zbytek surovin a vymísíme těsto, které necháme dobře vykynout. Vykynuté těsto propracujeme, uděláme kulatý bochník, který smáčkneme dost naplocho a vložíme do vymazané remosky. Necháme vykynout, víko remosky si 5-10 minut na prázdném hrnci předehřejeme a pak chleba upečeme - asi 40-45 minut.    Těsto můžeme připravit i v pekárně:  Všechny suroviny dáme do pekárny (tekuté, pak sypké a odložíme si trochu z odvážené mouky na dosypání - těsto je zpočátku velice hutné, mouku dosypáváme při vymíchávání) a použijeme program Těsto. Po jeho ukončení pokračujeme podle výše popsaného postupu.
  Poznámka k receptu na Podmáslový vločkový chleba z remosky: Chlebík popraská, má velice křupavou kůrku, nedrobivou střídu a kyselkavou chuť, téměř jako kváskový. Je výborný i na druhý den.    Tento chleba můžeme samozřejmě péct i v troubě, velice dobře drží tvar.      Zdroj: http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/chleby_...      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Podmáslový vločkový chleba z remosky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: cathleen                      
 - Datum vložení: 20.04.2012                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Slané pečivo 
                      
 - Suroviny: 170 g vody, 100 g podmáslí, lžička cukru, lžička oleje, 1,5 lžičky soli, lžička drceného kmínu nebo chlebového  koření, 50 g ovesných vloček, 100 g žitné chlebové mouky, 100 g pšeničné celozrnné mouky jemné, 170 g hladké mouky, 30 g hrubé mouky, 18 g droždí    Těsto můžeme zadělat i v pekárně.
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na podmáslový vločkový chleba z remosky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Podmáslový vločkový chleba z remosky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Podmáslový vločkový chleba z remosky
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |