|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Plněné žampiony v pikantní omáčceRecept na Plněné žampiony v pikantní omáčce je zařazen v kategorii houby.
        K přípravě Plněné žampiony v pikantní omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Větší žampiony ( já měla 7ks)  2 uzená kuřecí stehna  1 malá cibule  špetka uzené  sladké papriky  cca 100g tvrdého sýru Blaťácké zlato ( nebo jiný vhodný na zapékání)  zelené bylinky  sůl  olej    Na omáčku:  malá sklenka domácího leča ( cibule, rajčata, papriky) nebo Ljutěnice  2-3PL harissy paprikové pasty  sůl    Kuskus:  1 malá cibule  1- 2 stroužky česneku  zelené bylinky  vývar  olej nebo máslo  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Plněné žampiony v pikantní omáčceRecept na Plněné žampiony v pikantní omáčce:Klobouky žampionů oloupeme a krátce opečeme z obou stran. Osolíme.  Na pánvi s olejem zesklovatíme na jemno nakrájenou cibuli, přidáme na drobno pokrájené maso ze stehen, orestujeme, zaprášíme uzenou paprikou, osolíme, promícháme a odstavíme. Vmícháme bylinky a nastrouhaný sýr. Směsí naplníme klobouky žampionů.  Do stejné  pánve, kde jsme dělali směs na plnění, vlijeme lečo, přidáme harissu, dochutíme a necháme lehce zredukovat. Pokud nám zbyla náplň, přidáme ji k omáčce. Poté omáčku vlijeme do zapékací misky, poskládáme do ní žampiony a dáme do rozpálené trouby na 200C na cca 15 minut.  V pánvi si zeklovatíme cibuli na másle nebo oleji, přidáme krátce orestovat posekaný česnek a přisypeme kuskus. Krátce opražíme. Zalijeme vývarem, osolíme, přiklopíme a odstavíme. Několikrát ho po chvilkách promícháme, aby byl sypký a nakonec vmícháme bylinky.
 
 Poznámka k receptu na Plněné žampiony v pikantní omáčce:
 Pěkné pochutnání+
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné žampiony v pikantní omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: 1974andrea                      Datum vložení: 26.01.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Houby 
                      Suroviny: Větší žampiony ( já měla 7ks)  2 uzená kuřecí stehna  1 malá cibule  špetka uzené  sladké papriky  cca 100g tvrdého sýru Blaťácké zlato ( nebo jiný vhodný na zapékání)  zelené bylinky  sůl  olej    Na omáčku:  malá sklenka domácího leča ( cibule, rajčata, papriky) nebo Ljutěnice  2-3PL harissy paprikové pasty  sůl    Kuskus:  1 malá cibule  1- 2 stroužky česneku  zelené bylinky  vývar  olej nebo máslo  sůl |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné žampiony v pikantní omáčce,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné žampiony v pikantní omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné žampiony v pikantní omáčce
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |