|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pivní lahodná uzená  rolka v PHRecept na Pivní lahodná uzená  rolka v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
        K přípravě Pivní lahodná uzená  rolka v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 800 g uzené rolky  8-10 hřebíčků  1 cibule  6 stroužků česneku  1 vodorovná lžíce krystalového cukru  2 lžíce octa  štipec pepře  300-500 ml světlého 10°piva  voda, dle potřeby  sůl-pokud bude třeba  1 lžíce Solamylu(nebo instantní jíšky).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pivní lahodná uzená  rolka v PHRecept na Pivní lahodná uzená  rolka v PH:Do Pomalého hrnce dáme nadrobno pokrájenou cibuli, na ní položíme uzené maso vcelku, nejprve do něho zapícháme několik hřebíčků, ostatní dáme volně.   Zalijeme pivem, nahoru na maso rozházíme cukr, propasírujeme stroužky česneku a přidáme ocet. Uzavřeme a pomalíme na HIGH 4 hodiny. Maso vyndáme, šťávu si po vyndání hřebíčků rozmixujeme dáme na sporák, zredukujeme šťávu, kolik jí potřebujeme, já přidala vodu se Solamylem, pokud máte šťávy dost, tak Solamyl rozmícháme jen v malinkém množství vody, převaříme a maso si nakrájíme na plátky.
 
 Poznámka k receptu na Pivní lahodná uzená  rolka v PH:
 Zkoušela jsem co PH udělá s uzeným masem, protože kdybych pekla rolku v troubě, tak by se rozpadala a v PH se naopak zcelilo a bylo dobroučké a šťáva má pěkně hnědou barvu.  Podávala jsem včera s Knedlíkama na neděli a Dušenou kapustou na špeku. Dnes byly brambory.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pivní lahodná uzená  rolka v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      Datum vložení: 12.01.2013                      Počet porcí: 4-5                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pomalý hrnec 
                      Suroviny: 800 g uzené rolky  8-10 hřebíčků  1 cibule  6 stroužků česneku  1 vodorovná lžíce krystalového cukru  2 lžíce octa  štipec pepře  300-500 ml světlého 10°piva  voda, dle potřeby  sůl-pokud bude třeba  1 lžíce Solamylu(nebo instantní jíšky) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pivní lahodná uzená  rolka v ph,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pivní lahodná uzená  rolka v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pivní lahodná uzená  rolka v PH
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |