| Recept na Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkamiRecept na Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 Ingredience:  - 500 g.pangasiuse  - sůl  - pepř  - fazolky  - olej    omáčka  - 2 lžíce másla  - 2 lžíce hl.mouky  - 250 ml.vývaru  - 150 ml.bílého vína  - šťáva ze 2 pomerančů  - šťáva z 1 citronu  - sůl  - cukr.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkamiRecept na Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami:Nejdřív si uděláme omáčku, ta je asi nejpomalejší na přípravu. Z másla a mouky připravíme jíšku, zředíme ji vývarem a vínem a povaříme. Přilijeme šťávu z citronu a pomerančů, nastrouhanou kůru z citronu, omáčku osolíme a podle chuti přisladíme a necháme při malé teplotě nahřívat.  Zatím si necháme vařit vodu, do které dáme fazolky na 10 min. Mezi tím si na  pánvi rozehřejeme olej a osolený a opepřeného panagasiuse o restujeme z obou stran. A už jen dáme na talíř   fazolky, zalijeme omáčku a navrch dáme pangasiuse, příloha je už na každém.....
 
 Poznámka k receptu na Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami:
 Moc pěkný recept
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Jurgen.k                      Datum vložení: 23.03.2011                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: Ingredience:  - 500 g.pangasiuse  - sůl  - pepř  - fazolky  - olej    omáčka  - 2 lžíce másla  - 2 lžíce hl.mouky  - 250 ml.vývaru  - 150 ml.bílého vína  - šťáva ze 2 pomerančů  - šťáva z 1 citronu  - sůl  - cukr |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pangasius v pomerančové omáčce se zelenými fazolkami
 
 
 | 
    
      | 
 |