|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana)Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana) je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
        K přípravě Lilková pochoutka (parmiggiana) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 vetsi lilky  2 lahve (plechovky)rajcatove omacky pomodoro  1 strouzek cesneku   olej na smazeni muze byt i olivovy   mozzarella podle chuti   parmazan nebo jiny tvrdy syr  sul   jestli je? tak  bazalka.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana)Recept na Lilková pochoutka (parmiggiana):Lilek umyjeme, nakrajime na slabe platky podelne (muze byt i na kolecka, ale lepsi se pak kraji kdyz je podelne),tyhle platky usmazime v oleji, nechat odkapat ...nez zacneme smazit tak si pripravime pomodoro: do kastrulku dame trosku olivoveho oleje,1 strouzek cesneku, pomodoro, sul, bazalku, trosku vody (ja vzdycky vyplachnu troskou vody lahve nebo plechovky od toho pomodora), muze se dochutit i trochou podravky, priklopit a nechat bublat na volnem ohni asi 20 min. Osmahnute lilky ukladame do pekacku porad stejnym smerem asi 3 vrstvy (podle velikosti pekacku), mezi vrstvama polejeme pomodorem a posypeme parmazanem (syrem) mezi nezapomenem i na mozzarellu nakrajenou na kolecka nebo kosticky, jestli je, muze se doplnit i sunka. Na vrchni vrstvu nalijem zbytek pomodora a jeste posypeme parmazanem .....nechame zapect v troube asi 35min na 200°C
 
 Poznámka k receptu na Lilková pochoutka (parmiggiana):
 Je vyborna den ulezela   Jestli to chce nekdo dietni, lilek se da jen orestovat bez smazeni.  Je to super i jako priloha k masu atd. Preji dobrou chut
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Lilková pochoutka (parmiggiana), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: pitanet                      Datum vložení: 22.04.2010                      Počet porcí: 4-6                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Bezmasá jídla 
                      Suroviny: 2 vetsi lilky  2 lahve (plechovky)rajcatove omacky pomodoro  1 strouzek cesneku   olej na smazeni muze byt i olivovy   mozzarella podle chuti   parmazan nebo jiny tvrdy syr  sul   jestli je? tak  bazalka |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na lilková pochoutka (parmiggiana),
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Lilková pochoutka (parmiggiana) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Lilková pochoutka (parmiggiana)
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |