|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krůtí kebabyRecept na Krůtí kebaby je zařazen v kategorii drůbeží maso.
        K přípravě Krůtí kebaby budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 300 g mletého krůtího masa, 1 menší drobně nakrájená cibule, 2 menší drcené stroužky česneku, 1 lžíce čerstvé nasekané dobromysli = oregána, 1 lžíce čerstvé nasekané máty, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce olivového oleje, malá špetička mleté  skořice, 1 vejce, sůl, zhruba 2 až 3 lžíce strouhanky - dle potřeby, 6 špejlí a trošku oleje - asi lžičku na plech nebo  pánvičku..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krůtí kebabyRecept na Krůtí kebaby:Všechny ingredience smícháme dohromady a necháme zhruba hodinku v chladu odležet. Pak si vytvoříme 9 placiček, které napíchneme na špejle. Kebaby buď grilujeme nebo je můžeme opéct na pánvičce nebo v troubě. Já použila grilovací  pánvičku, slabě potřenou olejem. Dobře se používá olej ve spreji. K tomu jsem měla zeleninový salát a předvařené brambory dodělané taky na grilovací pánvičce, posypané hrubozrnou solí.  Jelikož jsem dělala jen 3 porce, tak jsem maso připravila v sekáčku a ne v mlýnku.
 
 Poznámka k receptu na Krůtí kebaby:
 Recept mám vystřižený z nějakého časopisu, už nevím z jakého, je mírně poupravený. A doporučuje se podávat s rýží a pečeným česnekem.  Někomu třeba může vadit v tomto jídle chuť máty, tak si z ní udělá Mochito a do kebabů přidá jiné bylinky. Já chtěla vyzkoušet podle předpisu.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krůtí kebaby, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Merylas                      Datum vložení: 05.08.2011                      Počet porcí: 3                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Drůbeží maso 
                      Suroviny: 300 g mletého krůtího masa, 1 menší drobně nakrájená cibule, 2 menší drcené stroužky česneku, 1 lžíce čerstvé nasekané dobromysli = oregána, 1 lžíce čerstvé nasekané máty, 1 lžíce citrónové šťávy, 1 lžíce olivového oleje, malá špetička mleté  skořice, 1 vejce, sůl, zhruba 2 až 3 lžíce strouhanky - dle potřeby, 6 špejlí a trošku oleje - asi lžičku na plech nebo  pánvičku. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krůtí kebaby,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krůtí kebaby - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krůtí kebaby
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |