|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Krkovička " naostro"Recept na Krkovička " naostro" je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Krkovička " naostro" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 plátky krkovičky, 1 cibule, 1 čili paprička, 6 stroužků česneku, 4 lžíce ostrého kečupu, mletý pepř, sůl, olej, asi 2 dcl vody..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Krkovička " naostro"Recept na Krkovička " naostro":Krkovičku naklepeme, osolíme a potřeme z obou stran rozetřeným česnekem, každou 2 stroužky. Necháme 15 minut uležet. Pak na oleji z obou stran zprudka opečeme a přendáme do pekáčku vymazaného olejem. Maso posypeme cibulí, zbytkem česneku nakrájeného na plátky a čili papričkou. Ve 2 dcl vody rozkvedláme 4 lžíce kečupu a maso zalijeme. Přikryjeme druhým pekáčkem, nebo alobalen a pečeme na 200 stupních cca 45 minut. Pak odkryjeme a ještě 15 minut pečeme bez příklopu na barvu.  Jako příloha jsou vhodné opečené brambory.
 
 Poznámka k receptu na Krkovička " naostro":
 Uloženo...+1
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Krkovička " naostro", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Jana Remkova                      Datum vložení: 29.03.2011                      Počet porcí: 2 porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 2 plátky krkovičky, 1 cibule, 1 čili paprička, 6 stroužků česneku, 4 lžíce ostrého kečupu, mletý pepř, sůl, olej, asi 2 dcl vody. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na krkovička " naostro",
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Krkovička " naostro" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Krkovička " naostro"
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |