| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Králík s ředkvičkami a zeleninou
        Recept na Králík s ředkvičkami a zeleninou je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Králík s ředkvičkami a zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          Předek z králíka, hrst ředkviček, 1,5 papriky, 2 cibule, 3 mrkve, sůl a  koření dle chuti - já dala provensálské a grilované špízy a 2 snítky  rozmarýnu čerstvého, trochu oleje na podlití a také vodičku na podlévání a navrch máslo (já dávám ramu).       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Králík s ředkvičkami a zeleninou
      Recept na Králík s ředkvičkami a zeleninou: Maso omyjeme, osolíme, posypeme kořením, dáme do pekáčku, polijeme olejem a vodou, přiklopíme a dáme péci na 250°C. Připravíme si zeleninu, ředkvičky a mrkev nastrouháme na velkém okatém struhadle, cibuli a papriku pokrájíme na proužky. Asi po hodince pečení koukneme do trouby a když je potřeba, podlijeme znova vodičkou a dáme všechnu zeleninu, povrch můžeme znova osolit, přiklopíme a pečeme dále. Asi po půl hodince promíchneme, masíčko otočíme a přidáme kusy másla, já nešetřila. Za další necelou půlhodinku zkontrolujeme, zda máme dost šťávičky, když tak ještě trošku podlijeme, odkryjeme a necháme zase asi 1/4 hodinky zčervenat. A máme hotovo.
  Poznámka k receptu na Králík s ředkvičkami a zeleninou: Jako příloha u nás byly chlupané knedlíky a špenát z čerstvých kopřiv      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Králík s ředkvičkami a zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Severinka                      
 - Datum vložení: 10.07.2012                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Jiné maso 
                      
 - Suroviny: Předek z králíka, hrst ředkviček, 1,5 papriky, 2 cibule, 3 mrkve, sůl a  koření dle chuti - já dala provensálské a grilované špízy a 2 snítky  rozmarýnu čerstvého, trochu oleje na podlití a také vodičku na podlévání a navrch máslo (já dávám ramu)
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na králík s ředkvičkami a zeleninou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Králík s ředkvičkami a zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Králík s ředkvičkami a zeleninou
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |