|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Jehněčí hřbet po bulharskuRecept na Jehněčí hřbet po bulharsku je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Jehněčí hřbet po bulharsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Na mäso : ½ jahňacieho chrbta, soľ, mleté čierne korenie, majoránka  Zelenina : 2-3 cibule, 2 papriky, 2 paradajky, 500 g kapusty ( zelí ), 4 strúčiky cesnaku, soľ, mletá červená paprika, rasca ( kmín ).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Jehněčí hřbet po bulharskuRecept na Jehněčí hřbet po bulharsku:Jahňací chrbát posypeme jemne korením, paprikou a nakoniec osolíme.  Do olejom vymazaného pekáča narežeme na kolieska narezanú cibuľu, na mesiačky narezané paradajky a na rezance narezanú papriku. Vložíme strúčiky cesnaku. Osolíme, okoreníme a posypeme mletou paprikou.   Na zeleninu uložíme chrbát.  Dookola rozložíme na väčšie kúsky narezanú kapustu, osolíme, posypeme rascou a mletou červenou paprikou. Podlejeme 2,5 dl vody a zakryté dusíme v rúre pri 220°C do mäkka ( cca 1 hod ).  Keď je mäso mäkké, odkryjeme ho a zapečieme do chrumkava.
 
 Poznámka k receptu na Jehněčí hřbet po bulharsku:
 Cleverka: a v bravčových rebierkach alebo napr. srdiečku zvieratko nevidíš ? Jahňací chrbát vyzerá presne tak hrozne ako bravčové karé alebo teľacia hruď či iné mäso.   Ak sa pečie hovädzie alebo bravčové, tiež sa pečie v kuse a nie v malých kúskoch, nie?
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jehněčí hřbet po bulharsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: tejaja                      Datum vložení: 15.01.2013                      Počet porcí: 3-4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Jiné maso 
                      Suroviny: Na mäso : ½ jahňacieho chrbta, soľ, mleté čierne korenie, majoránka  Zelenina : 2-3 cibule, 2 papriky, 2 paradajky, 500 g kapusty ( zelí ), 4 strúčiky cesnaku, soľ, mletá červená paprika, rasca ( kmín ) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jehněčí hřbet po bulharsku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jehněčí hřbet po bulharsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jehněčí hřbet po bulharsku
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |