|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Hovězí s houbami a s tvarůžkyRecept na Hovězí s houbami a s tvarůžky je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Hovězí s houbami a s tvarůžky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 600 g hovězího masa (měla jsem vysoký roštěnec)  50 g špeku  houby čerstvé nebo zmražené (měla jsem zmražené v nádobě na 125 g)  2 ks kulatých tvarůžků  2 stonky řapíkatého celeru  1 malá cibulka  1 stroužek česneku  sůl, pepř, kmín  1 PL hladké mouky  2 dl vývaru.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Hovězí s houbami a s tvarůžkyRecept na Hovězí s houbami a s tvarůžky:Maso očistíme, opláchneme a osušíme. Maso jsem protkla špekem, převázala provázkem a opekla ze všech stran na pánvi. Takto upravené maso jsem přendala do pomalého hrnce. Zbylý kousek špeku jsem nakrájela na kostičky, rovněž tak cibulku, česnek a řapíkatý celer. Vše jsem dala do  pánve a orestovala. Přidala jsem část vývaru, houby, koření a tvarůžky nakrájené na kousky a nechala 5 minut povařit. Ve zbylém, studeném vývaru jsem rozmíchala 1 PL hladké mouky a přidala k omáčce a důkladně metličkou promíchala. Vše jsem přelila do pomalého hrnce k masu a nechala pomalit 4 hodiny na vyšší stupeň. Po dvou hodinách jsem maso obrátila. Maso bylo báječně křehké a omáčka skrývala jisté tvarůžkové tajemství. Podávala jsem s kuskusem.
 
 Poznámka k receptu na Hovězí s houbami a s tvarůžky:
 Tak tohle mi uniklo a vypadá to báječně
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Hovězí s houbami a s tvarůžky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: rozmarynaH  (Marcela)                      Datum vložení: 08.08.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 600 g hovězího masa (měla jsem vysoký roštěnec)  50 g špeku  houby čerstvé nebo zmražené (měla jsem zmražené v nádobě na 125 g)  2 ks kulatých tvarůžků  2 stonky řapíkatého celeru  1 malá cibulka  1 stroužek česneku  sůl, pepř, kmín  1 PL hladké mouky  2 dl vývaru |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na hovězí s houbami a s tvarůžky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Hovězí s houbami a s tvarůžky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Hovězí s houbami a s tvarůžky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |