|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku)Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku) je zařazen v kategorii houby.
        K přípravě Houbové rizoto s pórkem (po česku) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 200 g rýže, slepičí nebo zelenivý vývar nebo voda + bujonová kostka, 1 PL másla, 1 PL olivového oleje extra virgin, 200 g žampionů nebo jiných tvrdších hub, 3 stroužky česneku, 1/2 menšího pórku, pepř   strouhaný parmazán na posypání.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku)Recept na Houbové rizoto s pórkem (po česku):Ve vývaru si uvaříme rýži do měkka. Mezi tím si v době varu očistíme houby a na másle spolu s ol. olejem je orestujeme. Přidáme na plátky nakrájený česnek, zarestujeme, opepříme dle chuti a přidáme na kousky nakrájený pórek. Vše zarestujeme a přidáme uvařenou přecezenou rýži. Vše promícháme a ihned podáváme sypané strouhaným parmazánem. Dobrou chut.
 
 Poznámka k receptu na Houbové rizoto s pórkem (po česku):
 Toto není origilální recept na itálské rizoto, protože nám chutná "české" rizoto. Rýži používám parboiled, protože ta kulatá se mi rozváří, je lepivá a nikomu u nás nechutná. Znalci at laskavě prominou.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Houbové rizoto s pórkem (po česku), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Paprika                      Datum vložení: 20.10.2010                      Počet porcí: 2                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Houby 
                      Suroviny: 200 g rýže, slepičí nebo zelenivý vývar nebo voda + bujonová kostka, 1 PL másla, 1 PL olivového oleje extra virgin, 200 g žampionů nebo jiných tvrdších hub, 3 stroužky česneku, 1/2 menšího pórku, pepř   strouhaný parmazán na posypání |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na houbové rizoto s pórkem (po česku),
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Houbové rizoto s pórkem (po česku) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Houbové rizoto s pórkem (po česku)
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |