|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Horké jablko se zmrzlinouRecept na Horké jablko se zmrzlinou je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
        K přípravě Horké jablko se zmrzlinou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 menší nebo 1/2 velkého jablka, trochu citronové šťávy, trošku skořicového a vanilkového cukru, cukr dle potřeby, 2 kopečky vanilkové zmrzliny, šlehačka a dozdobení dle chuti a fantazie - např. kousek čerstvého ovoce, sekané a s cukrem opražené burské nesolené oříšky nebo mandlové nudličky, meduňka nebo máta, oplatky, atp..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Horké jablko se zmrzlinouRecept na Horké jablko se zmrzlinou:Jablko oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Zastříkneme citronovou šťávou, přidáme lžíci vody, trochu skořicového a vanilkového cukru a jablko podusíme, ale nerozvaříme. Pokud bude třeba, tak malinko dosladíme a vložíme do poháru, přidáme zmrzlinu a šlehačku, tu můžeme poprášit skořicovým cukrem a dozdobíme dle vlastní chuti a fantazie. Ihned podáváme.  Jablka můžeme použít i vychlazená. Zmrzlina chutná i s hruškami. Nejznámější je ovšem s horkými malinami, těch ale většinou není nadbytek a jako sezónní ovoce můžeme používat jen krátkou dobu.
 
 Poznámka k receptu na Horké jablko se zmrzlinou:
 http://www.merylas.estranky.cz/clanky/zmrzliny--so...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Horké jablko se zmrzlinou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Merylas                      Datum vložení: 24.05.2014                      Počet porcí: 1                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry 
                      Suroviny: 1 menší nebo 1/2 velkého jablka, trochu citronové šťávy, trošku skořicového a vanilkového cukru, cukr dle potřeby, 2 kopečky vanilkové zmrzliny, šlehačka a dozdobení dle chuti a fantazie - např. kousek čerstvého ovoce, sekané a s cukrem opražené burské nesolené oříšky nebo mandlové nudličky, meduňka nebo máta, oplatky, atp. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na horké jablko se zmrzlinou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Horké jablko se zmrzlinou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Horké jablko se zmrzlinou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |