|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Drátenická kapsaRecept na Drátenická kapsa je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Drátenická kapsa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 800 g bravčového karé bez kosti - kotlety, 120 g údeného oštiepka, 80 g sterilizovanej kápie, 200 g varenej údenej šunky, 120 g cibule, 80 g bravčovej masti alebo oleja,80 g rajčiakového pretlaku,80 g hladkej múky, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, voda, zemiaky, maslo.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Drátenická kapsaRecept na Drátenická kapsa:Bravčové karé - kotlety pokrájame na 4 hrubšie rezy, ktoré naklepeme na tenko a okraje po obvode narežeme. Osolíme, okoreníme z oboch strán. Na polovicu každého rezňa položíme plátok syra, cibule, šunky, preložíme na polovicu a zopneme kovovými ihlicami alebo špáradlami. Obalíme v múke a prudko opečieme na rozpálenom oleji. Vyberieme, pridáme do panvice rajčiakový pretlak, krátko opražíme, podlejeme vodou, vrátime kapsy a dodusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi, pečenými na masle.
 
 Poznámka k receptu na Drátenická kapsa:
 Zdroj: recept pochádza zo známej Slovenskej reštaurácie pod Luxorom v Bratislave. Toto vynikajúce jedlo bolo podávané v bratislavskej Redute anglickej kráľovnej, Alžbete II., pri jej návšteve na Slovensku v roku 2009.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drátenická kapsa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Meszarosovabolya                      Datum vložení: 15.12.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 800 g bravčového karé bez kosti - kotlety, 120 g údeného oštiepka, 80 g sterilizovanej kápie, 200 g varenej údenej šunky, 120 g cibule, 80 g bravčovej masti alebo oleja,80 g rajčiakového pretlaku,80 g hladkej múky, soľ, čerstvo mleté čierne korenie, voda, zemiaky, maslo |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drátenická kapsa,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drátenická kapsa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drátenická kapsa
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |