|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Barevné hovězí srdíčkoRecept na Barevné hovězí srdíčko je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Barevné hovězí srdíčko budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 hovězí srdce(stačí i polovina), 100 gr uzeného špeku, 2 různobarevné papriky(byla žlutá a červená), 6 cherri rajčátek, žampióny v konzervě, 1 velká cibule, 1-2 lžičky  saturejky, 1-2 lžíce hladké mouky, 250 ml hovězího vývaru(nebo 1/2 masoxu), olej, sůl..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Barevné hovězí srdíčkoRecept na Barevné hovězí srdíčko:Cibuli nakrájíme na menší kousky a osmažíme jí na oleji a na vysmažené slanině, kterou jsme nakrájeli na kostičky. Srdíčko nakrájíme na kostky, přidáme ho k osmažené cibulce a dusíme ve vlastní šťávě. Až se šťáva téměř vydusí, zalijeme vývarem aby bylo srdce pod vodou a dusíme dál delší do, dusíme dálbu-srdíčko chce dusit déle, aby změklo. Když srdce začne měknout, dáme papriky nakrájené na proužky, rajčátka na čtvrtinky, ještě přihodíme žampiony, osolíme, dáme saturejku a dusíme dál 30 minut. Mezi tím si vezmeme zbylý vývar a v něm rozmícháme mouku, přidáme do omáčky se srdíčkem a povaříme do zhoustnutí.
 
 Poznámka k receptu na Barevné hovězí srdíčko:
 Srdíčka jsme siá poslední dobou hodně zamilovali a tak z nich vymýšlím všelijaké recepty a tento je jeden z těch moc dobrých. Podávala jsem s rýží, šly by i těstoviny, brambory....
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Barevné hovězí srdíčko, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Bibinka  (Janinka)                      Datum vložení: 16.04.2012                      Počet porcí: 4 i víc                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      Suroviny: 1 hovězí srdce(stačí i polovina), 100 gr uzeného špeku, 2 různobarevné papriky(byla žlutá a červená), 6 cherri rajčátek, žampióny v konzervě, 1 velká cibule, 1-2 lžičky  saturejky, 1-2 lžíce hladké mouky, 250 ml hovězího vývaru(nebo 1/2 masoxu), olej, sůl. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na barevné hovězí srdíčko,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Barevné hovězí srdíčko - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Barevné hovězí srdíčko
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |