| Recept na "Mokré řízky"Recept na "Mokré řízky" je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě "Mokré řízky" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 4 vepřové řízky (dělávám i z kuřecích)  1 vejce  strouhanka  olej  2 lžičky  vegety  2 lžičky mleté papriky  pepř -záleží na tom, jak to chcete mít pikantní  1 cibule  4 stroužky česneku  sůl.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na "Mokré řízky"Recept na "Mokré řízky":Řízky naklepeme, okraje nařízneme a osolíme. Obalíme je ve strouhance a pak v rozšlehaným vajíčku. Osmažíme na oleji z obou stran a odložíme na stranu. V druhé  pánvičce si orestujeme cibulku, prolisovaný česnek, pak přidáme vegetu, papriku, pepř a podlijeme vodou(asi 1 dcl). Masíčko přidáme do směsi a dusíme do měkka.  Podáváme s rýží nebo bramborama.
 
 Poznámka k receptu na "Mokré řízky":
 No, já si vystačím s jednou pánvičkou a dokonce i bez nařezávání okrajů
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu "Mokré řízky", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Inecka                      Datum vložení: 02.06.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 4 vepřové řízky (dělávám i z kuřecích)  1 vejce  strouhanka  olej  2 lžičky  vegety  2 lžičky mleté papriky  pepř -záleží na tom, jak to chcete mít pikantní  1 cibule  4 stroužky česneku  sůl |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na "mokré řízky",
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na "Mokré řízky" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď "Mokré řízky"
 
 
 | 
    
      | 
 |