|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Knedlo, tofu, zelo - veganRecept na Knedlo, tofu, zelo - vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
        K přípravě Knedlo, tofu, zelo - vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 - 1x balení marinovaného tofu  - 1x sterilované zelí  - 1x polentový knedlík (koupíte ve zdravé výživě)  - 1x cibule  - olej  - hladká mouka  - kmín, sůl, cukr.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Knedlo, tofu, zelo - veganRecept na Knedlo, tofu, zelo - vegan:V kastrolu si na troše oleje osmahneme cibulku, na to hodíme překrájené zelí se špetkou kmínu a špetkou soli, dusíme, dokud zelí nezměkne. Případně podlijeme trošičku vodou. Přidáme cukr, podle Vaší chuti, já mám raději sladko-kyselé zelíčko. Když je zelí hotové, zaprášíme hladkou moukou, kdo má raději nezahuštěné, mouku nepřidává.    Tofu vyjmeme z obalu a na nepřilnavé  pánvi opečeme bez oleje z obou stran. Kdo chce, může si přidat různé koření, třeba adžiku nebo na mletá masa, ale není to vůbec potřeba :-)    Polentový knedlík si nakrájíme na kolečka a ohřejeme v mikrovlnce nebo v pařáčku.    A teď už si můžete pomlaskávat ;-)
 
 Poznámka k receptu na Knedlo, tofu, zelo - vegan:
 Takto připravené jídlo je nejen veganské, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr), ale i velmi lehké, dá se použít při redukční dietě.    Veganská výživa je velmi zdravá a bohatá na vitamíny, viz. webové stránky, na kterých se dozvíte více:    http://www.vegan-fighter.com/    Veganské recepty:    http://veganodaktyl.veganka.cz/
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Knedlo, tofu, zelo - vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Amy.Stoker7                      Datum vložení: 04.07.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Bezmasá jídla 
                      Suroviny: - 1x balení marinovaného tofu  - 1x sterilované zelí  - 1x polentový knedlík (koupíte ve zdravé výživě)  - 1x cibule  - olej  - hladká mouka  - kmín, sůl, cukr |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na knedlo, tofu, zelo - vegan,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Knedlo, tofu, zelo - vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Knedlo, tofu, zelo - vegan
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |