| Recept na Jednoduchy rybi salatRecept na Jednoduchy rybi salat je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Jednoduchy rybi salat budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 4-5 rybich filetov   hladka muka na obalenie  sol  hlavka salatu  1-2 papriky  1-2 rajciny  1/2 salatovej uhorky  1 Mozarella  2-3PL kyslej smotany  2-3 cl citronovej stavy  2PL olivoveho oleja.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Jednoduchy rybi salatRecept na Jednoduchy rybi salat:Ryby umyjeme a osusime, nasolime a obalime v muke. Oprazime na oleji dozlata, vyberieme a nalameme na mensie kusy. Zelenimu nakrajame na kusy a dame do velkej salatovej misy, pridame na kocky nakrajanu Mozarellu, kyslu smotanu, citronovu stavu, olivovy olej a premiesame, nakoniec pridame rybu a znova zlahka premiesame.
 
 Poznámka k receptu na Jednoduchy rybi salat:
 Podavame s bileym pecivom.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Jednoduchy rybi salat, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: ercicka  (Erika)                      Datum vložení: 18.09.2009                      Počet porcí: 4 skleničky                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 4-5 rybich filetov   hladka muka na obalenie  sol  hlavka salatu  1-2 papriky  1-2 rajciny  1/2 salatovej uhorky  1 Mozarella  2-3PL kyslej smotany  2-3 cl citronovej stavy  2PL olivoveho oleja |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na jednoduchy rybi salat,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Jednoduchy rybi salat - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Jednoduchy rybi salat
 
 
 | 
    
      | 
 |