Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
        Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          8 tortillových placek  300 g vepřového masa z kotlet  hrst červených fazolí  150 g čedaru  100 g černých oliv  1 velká cibule  1 krabička rajčatového pyré (Valfrutta)  2 lžíce rajského protlaku  1 lžička římského kmínu  1/2 lžičky chilli  1/2 lžičky sušeného oregana  1 lžíce másla  kořenící směs s "mexickou" chutí  olej  pepř  sůl.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
      Recept na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi: Den předem namočíme fazole do studené vody a poté je uvaříme doměkka (cca 40-50 minut). Osolíme až uvařené.  Na másle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli a zalijeme rajčatovým pyré. Přidáme protlak, římský kmín, oregano, chilli, pepř a sůl a dusíme na mírné teplotě 15 minut. Podle potřeby přidáme vodu.   Maso nakrájíme na drobnější kostičky, osolíme, opeříme, zasypeme tzv. mexickým kořením a opečeme na oleji dohněda. Hotové smícháme s uvařenými fazolemi a pikantně dochutíme.  Každou tortillovou placku chvilku rozpečeme na suché  pánvi nebo v mikrovlnné troubě tak, aby se s ní dalo manipulovat (stáčet) a potřeme ji lžící rajčatové omáčky. Navrstvíme masovo-fazolovou směs, zasypeme strouhaným čedarem a stočíme do balíčků.   Enchilady pokládáme do zapékací misky a jejich povrch potřeme zbylou omáčkou. Posypeme kolečky černých oliv a zbytkem sýra.   Zapékáme v troubě vyhřáté na 200°C 15 minut.  Podáváme horké.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Eliza                      
 - Datum vložení: 30.12.2010                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      
 - Suroviny: 8 tortillových placek  300 g vepřového masa z kotlet  hrst červených fazolí  150 g čedaru  100 g černých oliv  1 velká cibule  1 krabička rajčatového pyré (Valfrutta)  2 lžíce rajského protlaku  1 lžička římského kmínu  1/2 lžičky chilli  1/2 lžičky sušeného oregana  1 lžíce másla  kořenící směs s "mexickou" chutí  olej  pepř  sůl
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Enchilada s vepřovým masem a červenými fazolemi
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |