| Recept na Chinios - francouzké pečivoRecept na Chinios - francouzké pečivo je zařazen v kategorii moučníky - kynuté.
        K přípravě Chinios - francouzké pečivo budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 TĚSTO:    100 ml mléka  90g másla  2 celých vajec  50g cukru krupice  300g hladké mouky  100g polohrubé mouky  špetka soli  20g droždí   rozinky namočené v rumu	    Mezi tím si svařte KRÉM z :  250ml mléka  100 g cukru krupice  2 žloutků  30g hladké mouky.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Chinios - francouzké pečivoRecept na Chinios - francouzké pečivo:Do dna dortové formy zavřete pečicí papír. Část těsta vyválejte na tenko a vložte do formy na dno.  	  Zbytek těsta rozválejte a potřete uvařenou a vychladlou vanilkovou kaší a posypejte vyždímanými rozinkami.  Zarolujte jako roládu. Krájejte cca 4 cm dlouhé kousky a řezem skládejte do formy jeden vedle sebe. Pokud vám nějaký krém vyteče, dejte ho navrch.  Nechte kynout 20 minut.  Troubu nastavte na 170°C a pečte 10 minut, poté snižte teplotu na 160°C a dopečte cca 20 minut.  Lehce vychladlé potřete cukrovou směsí, kterou připravíte tak, že dvě lžíce moučkového cukru rozmícháte s lžící vody (nebo třeba rumu, pokud vám zbyl z rozinek :-))
 
 Poznámka k receptu na Chinios - francouzké pečivo:
 Do hotového krému zašlehejte vnitřek z půlky vanilkového lusku (můžete sice přidat vanilkový cukr, ale prostě ta chuť je jiná, když je to pravá vanilka...)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chinios - francouzké pečivo, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: alondra  (Jitka)                      Datum vložení: 26.12.2012                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Moučníky - Kynuté 
                      Suroviny: TĚSTO:    100 ml mléka  90g másla  2 celých vajec  50g cukru krupice  300g hladké mouky  100g polohrubé mouky  špetka soli  20g droždí   rozinky namočené v rumu	    Mezi tím si svařte KRÉM z :  250ml mléka  100 g cukru krupice  2 žloutků  30g hladké mouky |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chinios - francouzké pečivo,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chinios - francouzké pečivo - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chinios - francouzké pečivo
 
 
 | 
    
      | 
 |