|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkemRecept na Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem je zařazen v kategorii grilování.
        K přípravě Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500g mleté vepřové plece (nebo krůtího masa)  2 lžíce bílého smetanového jogurtu  4 ks kulatých olomouckých tvarůžků   100g goudy nebo eidamu  sůl, pepř, pálivá mletá paprika (nebo jemně pokrájená feferonka).
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkemRecept na Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem:Goudu nebo eidam nastrouháme najemno. Asi tak 2 lžíce odložíme stranou, zbytek vmícháme do mletého masa,přidáme jogurt, promícháme, podle chuti opepříme a osolíme a dáme na půl hodiny odpočinout do ledničky. Odložený nastrouhaný sýr smícháme s mletou paprikou nebo najemno pokrájenou feferonkou a z této hmoty vytvoříme  4 kuličky. Mleté maso rozdělíme na 4 části. Z každé na mokrém prkénku uděláme větší placičku, na ni položíme tvarůžek a do jeho středu vmáčkneme ochucený strouhaný sýr. Nyní mokrýma rukama tvarůžek důkladně uzavřeme do masa -vzniknou nám tak vyšší "bochánky", které na grilu nabo grilovací  pánvi pomalu opékáme z obou stran ( při nízkém žáru, aby se maso pěkně propeklo).  Podáváme horké, se zeleninovou přílohou.
 
 Poznámka k receptu na Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem:
 Já bych si též šmákla
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Danca                      Datum vložení: 16.07.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Grilování 
                      Suroviny: 500g mleté vepřové plece (nebo krůtího masa)  2 lžíce bílého smetanového jogurtu  4 ks kulatých olomouckých tvarůžků   100g goudy nebo eidamu  sůl, pepř, pálivá mletá paprika (nebo jemně pokrájená feferonka) |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Bochánky "dvou sýrů" s pikantním očkem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |