RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru, recepty Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru, Žluté, fazolky, sladkokyselé, omáčce, kefíru


Recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru

Recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 střední sklenička naložených žlutých fazolových lusků (případně trochu kyselých houbiček) 200 ml kefíru 100 ml i víc mléka (podle potřeby) 4 vejce 3 lžíce másla 3 lžíce hladké mouky 1 lžíce sušené zeleninové směsi (Podravka, Vegeta, Zdravita) sůl cukr ocet.

Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru
Zvětšit obrázek

Recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru

Recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru:
V kastrolu rozpustíme máslo, zasypeme hladkou moukou a zalijeme mlékem a kefírem tak, abychom vytvořili řidší omáčku. Přidáme trochu soli, lžíci cukru a sušenou zeleninovou směs a na mírné teplotě za častého prošlehávání prováříme asi 20 minut. Poté přidáme fazolky s částí nálevu (případně kyselé houbičky). Pokud je potřeba, zahustíme jíškou z másla a mouky a dochutíme cukrem a octem. Ihned po odstavení z plotýnky vlijeme do omáčky celá vejce a necháme je ve vařící omáčce mírně ztuhnout. Podáváme s mačkanými brambory s máslem a petrželkou.

Poznámka k receptu na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru:
Eliza: Narazila jsem na tento recept náhodou, protože hledám inspiraci na zítřejší oběd, čerstvé fazolky mi poslala teta, protože ví, že bych se jich mohla ujíst My tyhle žlutý fazolky nakládáme do stejného nálevu, jako děláme okurky. Samozřejmě scezený, bez semínek hořčice, jenom čistý nálev

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 08.06.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: 1 střední sklenička naložených žlutých fazolových lusků (případně trochu kyselých houbiček) 200 ml kefíru 100 ml i víc mléka (podle potřeby) 4 vejce 3 lžíce másla 3 lžíce hladké mouky 1 lžíce sušené zeleninové směsi (Podravka, Vegeta, Zdravita) sůl cukr ocet
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žluté fazolky v sladkokyselé omáčce z kefíru

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist