| Recept na Zapečený GotthajRecept na Zapečený Gotthaj je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Zapečený Gotthaj budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. | 
    
      | Použité suroviny:
 600 g salám Gotthaj  400 g uhlířský kabanos  1 čabajská klobása  1,5 větší cibule  6 stroužků česneku  1 paprika bílá  1 feferonka červená asi 30 g  250 ml cikánská omáčka  0,5 l tmavý ležák  100 ml kečup  sůl  pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 | 
    
      | Recept na Zapečený GotthajRecept na Zapečený Gotthaj:Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl rozkrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Salám gotthaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Pečeme na asi 170 st.C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.
 
 Poznámka k receptu na Zapečený Gotthaj:
 Úžasně to voní!!!  http://www.facebook.com/pages/Bread-and-pastries/2...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený Gotthaj, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 | 
    
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: clupmi                      Datum vložení: 08.04.2010                      Počet porcí: 6 - 8 porcí                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Jiné maso 
                      Suroviny: 600 g salám Gotthaj  400 g uhlířský kabanos  1 čabajská klobása  1,5 větší cibule  6 stroužků česneku  1 paprika bílá  1 feferonka červená asi 30 g  250 ml cikánská omáčka  0,5 l tmavý ležák  100 ml kečup  sůl  pepř |  | 
    
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený gotthaj,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 | 
  
    
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený Gotthaj - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený Gotthaj
 
 
 | 
    
      | 
 |