|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Žampionové taštičkyRecept na Žampionové taštičky je zařazen v kategorii slané pečivo.
        K přípravě Žampionové taštičky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 400g žampionů,asi 200g červené papriky-kapie,2 stroužky česneku,40g másla,1 vajíčko na potření,170g strouh.sýra,120ml zakysané smetany,1 lžíce kremžské hořčice,800g listového těsta,sůl,pepř a 100g strouh.sýra na posypání  vhodné vykrajovátko-sklenička,vykraj.Tescoma.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Žampionové taštičkyRecept na Žampionové taštičky:Žampiony oloupeme,pokrájíme,rovněž pokrájíme i papriku a oloupaný česnek na plátky.V  pánvi rozehřejeme máslo,přidáme česnek,žampiony a dusíme dokud se tekutina neodpaří.Pak vmícháme pokrájenou papriku.Osolíme,opepříme,můžeme přidat i trochu kmínu a dusíme doměkka.Zatím si nachystáme náplň č.2-zakysanou smetanu promícháme s postrouhaným sýrem a hořčicí.  Těsto rozválíme,naznačíme si jednotlivá kolečka a nejprve na kolečko dáme náplń ze smetany ,na ní navrstvíme žampionovou nádivku.Těsto přes náplně přehneme a jednotlivá kolečka vykrájíme,tak aby náplň byla uprostřed.Nemáme-li spec.vykrajovátko,tak ještě okraje stiskneme po obvodu vidličkou,aby náplň neunikla při pečení.Kolečka potřeme rozšleh.vajíčkem a posypeme strouhaným sýrem.Upečeme v troubě dozlatova na plechu s pečícím papírem.
 
 Poznámka k receptu na Žampionové taštičky:
 děkuji za tip, ukládám do oblíbených a ráda vyzkouším
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Žampionové taštičky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Fokuska                      Datum vložení: 15.05.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Slané pečivo 
                      Suroviny: 400g žampionů,asi 200g červené papriky-kapie,2 stroužky česneku,40g másla,1 vajíčko na potření,170g strouh.sýra,120ml zakysané smetany,1 lžíce kremžské hořčice,800g listového těsta,sůl,pepř a 100g strouh.sýra na posypání  vhodné vykrajovátko-sklenička,vykraj.Tescoma |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Žampionové taštičky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Žampionové taštičky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Žampionové taštičky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |