|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vandrovníkovy plněné bulkyRecept na Vandrovníkovy plněné bulky je zařazen v kategorii pro začátečníky.
        K přípravě Vandrovníkovy plněné bulky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 220 ml vody, 4 lžíce oleje, lžička cukru, lžička drceného kmínu, 1,5 rovné lžičky soli, lžíce Bramboráku v prášku, 50 g celozrnné žitné jemně mleté mouky, 150 g pšeničné chlebové mouky, 200 g hladké mouky, 15 g droždí    Na naplnění plátky uzené krkovice..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vandrovníkovy plněné bulkyRecept na Vandrovníkovy plněné bulky:Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Těsto. Vykynuté vytáhneme, propracujeme, pokud je třeba, podsypneme lžící mouky.  Rozdělíme na 6 dílů (asi po 110 g), z každého uděláme bulku a necháme 10 minut odpočinout. Pak každou roztáhneme a zabalíme do ní 1-2 kousky plátku masa a takhle naplněnou dáme kynout na plech s pečícím papírem nebo fólií.     Po nakynutí je potřeme vejcem, posypeme semínky, vložíme do vyhřáté trouby a upečeme (200-210°C/20-25min).
 
 Poznámka k receptu na Vandrovníkovy plněné bulky:
 Jsou výborné jen tak, suché nebo je můžeme potřít hořčicí....    Zdroj: www.primapekarna.estranky.cz
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vandrovníkovy plněné bulky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: cathleen                      Datum vložení: 16.10.2011                      Počet porcí: 6                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pro začátečníky 
                      Suroviny: 220 ml vody, 4 lžíce oleje, lžička cukru, lžička drceného kmínu, 1,5 rovné lžičky soli, lžíce Bramboráku v prášku, 50 g celozrnné žitné jemně mleté mouky, 150 g pšeničné chlebové mouky, 200 g hladké mouky, 15 g droždí    Na naplnění plátky uzené krkovice. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vandrovníkovy plněné bulky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vandrovníkovy plněné bulky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vandrovníkovy plněné bulky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |