|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Toskánská minestroneRecept na Toskánská minestrone je zařazen v kategorii polévky.
        K přípravě Toskánská minestrone budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 brambory  1 konzerva loupaných krájených rajčat  1 konzerva pečených bílých fazolí v tomatové šťávě  1 mrkev  1-2 stonky řapíkatého celeru  1 paprika  1 cuketka  1 cibule  několik listů kapusty  zelená cibulka  1 chilli papričku  olivový olej  máslo  vývar   sůl  pepř  strouhaný sýr, nejlépe italský.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Toskánská minestroneRecept na Toskánská minestrone:Na oleji s máslem zesklovatíme drobně nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev a nakrájený celer a zarestujeme. Přidáme konzervu rajčat, nakrájenou cuketu, papriku a kapustové listy. Zalijeme vodou nebo vývarem, osolíme, přidáme nasekanou chilli papričku a vaříme doměkka. Brambory nakrájíme na malé kousky a raději je uvaříme zvlášť, v nakyslé polévce by mohly získat tvrdší povrch.  Do hotové polévky přidáme konzervu fazolí, zelenou cibulku a uvařené brambory a prohřejeme.   Podáváme horké, posypané sýrem, v ideálním případě parmazánem.
 
 Poznámka k receptu na Toskánská minestrone:
 Kdo má rád polévku s pečivem, může si na pánvi dobře vytřené česnekem nasucho opéct kostičky světlého toustového chleba.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Toskánská minestrone, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Eliza                      Datum vložení: 15.09.2013                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Polévky 
                      Suroviny: 2 brambory  1 konzerva loupaných krájených rajčat  1 konzerva pečených bílých fazolí v tomatové šťávě  1 mrkev  1-2 stonky řapíkatého celeru  1 paprika  1 cuketka  1 cibule  několik listů kapusty  zelená cibulka  1 chilli papričku  olivový olej  máslo  vývar   sůl  pepř  strouhaný sýr, nejlépe italský |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na toskánská minestrone,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Toskánská minestrone - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Toskánská minestrone
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |