|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkouRecept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
        K přípravě Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 ½ špagetovej dyne  Na omáčku : 400 g bravčového stehna ( môže byť aj kuracina ), 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, po ½ červenej, zelenej a žltej papriky ( nie je podmienkou farebnosť ), 1 paradajka, 1 kávová lyžička garam masala ( podľa chuti môže byť aj viac ), 1 lyžička solamylu, soľ.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkouRecept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou:Špagetovú dyňu ( celú a neošúpanú ) dáme do vody do tlakového hrnca variť ( vody treba len toľko, aby sa za čas varenia nevyparila úplne ), od začiatku syčania ventilu 15 min. Potom hrniec odstavíme a necháme tak, neotvárame ho.   Medzitým si urobíme omáčku :  Na oleji orestujeme nahrubo narezanú cibuľu, pridáme na rezance narezané mäso a oparíme, kým sa nezatiahne. Potom pridáme prelisovaný cesnak, osolíme, podlejeme horúcou vodou a dusíme 10 minút.  Vložíme na rezance narezané papriky a na kocky narezanú paradajku.  Ak treba, ešte podlejeme, aby sme mali omáčku. Podusíme ešte 10 minút.  Nakoniec zahustíme v troche vody rozmiešaným solamylom a necháme prejsť varom.  Kým sa omáčka  dovára, rozrežeme špagetovú dyňu na polovicu, vyberieme jadierka a vidličkou dyňu vyšpagetujeme ( vidličkou škrabeme po dužine po celej dĺžke, urobia sa nám krásne špagety ).   Horúce „špagety“ dáme hneď na taniere a prelejeme omáčkou. Ihneď podávame.
 
 Poznámka k receptu na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou:
 Garam masala robím podľa tohto receptu : http://www.toprecepty.cz/recept/10020-garam-masala...
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: tejaja                      Datum vložení: 25.11.2014                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zeleninová jídla 
                      Suroviny: ½ špagetovej dyne  Na omáčku : 400 g bravčového stehna ( môže byť aj kuracina ), 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, po ½ červenej, zelenej a žltej papriky ( nie je podmienkou farebnosť ), 1 paradajka, 1 kávová lyžička garam masala ( podľa chuti môže byť aj viac ), 1 lyžička solamylu, soľ |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagetová dýně s masovo-zeleninovou omáčkou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |