|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Sázené vejce po italskuRecept na Sázené vejce po italsku je zařazen v kategorii předkrmy.
        K přípravě Sázené vejce po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 Plechovka krájených rajčat  olivový olej  česnek  4 vejce  sůl  pepř   oregano   bazalka.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Sázené vejce po italskuRecept na Sázené vejce po italsku:Na rozpáleném oleji krátce orestujeme pokrájený česnek, potom česnek z oleje vyndáme. Přilejeme plechovku rajčat, pokud se vám zdá omáčky málo, můžete přidat ještě trochu rajčatového protlaku nebo druhou plechovku rajčat. Osolíme, okořeníme oreganem a bazalkou a necháme salsu chvilku povařit. Do hotové salsy opatrně vyklepneme vejce, přiklopíme pokličkou, vypneme pod  pánví ohen a necháme dojít, dokud nejsou vejce hotová.   Na talíři posypeme čerstvým pepřem z mlýnku.   Příloha čerstvý chleba.
 
 Poznámka k receptu na Sázené vejce po italsku:
 Kdo má rád houby, může si je do salsy přidat
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sázené vejce po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: sebastianna                      Datum vložení: 06.06.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Předkrmy 
                      Suroviny: Plechovka krájených rajčat  olivový olej  česnek  4 vejce  sůl  pepř   oregano   bazalka |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sázené vejce po italsku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sázené vejce po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sázené vejce po italsku
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |