| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Rybí perkelt
        Recept na Rybí perkelt je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Rybí perkelt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla  jen pangase, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 lžička mleté papriky - 5g, 30 - 50 g uzené slaniny + asi necelá lžíce  oleje, 1 větší cibule - 100 g, 1 velká paprika - 100 g č.v., 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30g,.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Rybí perkelt
      Recept na Rybí perkelt: Rybí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Cibuli a papriku nakrájíme na půlkolečka a slaninu na drobné kostky. Slaninu částečně rozškvaříme, přidáme trošku oleje, necháme jen velmi krátce zpěnit mletou papriku, ihned přidáme maso, promícháme a přidáme nakrájenou cibuli, papriku, rajský protlak a zalijeme malým množstvím vody. Pozvolna dusíme, velmi opatrně mícháme, spíš jen pohybujeme pánvičkou. Pokud je třeba, přidáme malé množství vody a podle potřeby dosolíme.  Doporučená příloha jsou těstoviny nebo noky, já ale měla brambory.   Místo čerstvé papriky a protlaku můžeme použít lečo. Dělala jsem na pánvi  wok, toto jídlo bych spíš měla zařadit jako minutkové. Příprava je velmi rychlá.
  Poznámka k receptu na Rybí perkelt: Inspiraci jsem čerpala v kuchařce od Čiriny. Je to má oblíbená.  Čirina ale postupuje malinko jinak, na oleji osmahne slaninu, dá nakrájenou cibuli, papriku, rajčatový protlak, červenou mletou papriku, zamíchá, přidá rybí maso a zalije troškou vody. Takže bude možný i tento postup.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí perkelt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Merylas                      
 - Datum vložení: 24.11.2010                      
 - Počet porcí: 2                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Ryby 
                      
 - Suroviny: 250 - 300 g rybího masa - z kapra nebo jiné sladkovodní ryby, já měla  jen pangase, sůl, čerstvě mletý pepř, 1 lžička mleté papriky - 5g, 30 - 50 g uzené slaniny + asi necelá lžíce  oleje, 1 větší cibule - 100 g, 1 velká paprika - 100 g č.v., 1 vrchovatá lžíce rajčatového protlaku - 30g,
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí perkelt,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí perkelt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí perkelt
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |