|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Řecký guláš s olivamiRecept na Řecký guláš s olivami je zařazen v kategorii jiné maso.
        K přípravě Řecký guláš s olivami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 2 plátky kuřecích prsou, 2 plátky vepřové krkovičky, 2 plátky uzeného masa,  4 větší cibule, 5 lžic červeného vína, 5 lžic olivového oleje, 5 lžic rajského protlaku (rajské šťávy), sůl,  pepř, 4  bobkové listy, 2 lžíce másla (tuku), 4 stroužky česneku, 1 sáček zelených nebo černých oliv, 10 dkg slaného tvarohu (feta), hladká mouka na zahuštění.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Řecký guláš s olivamiRecept na Řecký guláš s olivami:Plátky masa nakrájíme na nudličky, cibule nakrájíme na střední kostičky, česnek rozmačkáme. V hrnci rozehřejeme olej na něm orestujeme do červena cibuli, česnek a poté  maso nakrájené na proužky a všechno  zprudka opečeme. Přidáme sůl, pepř, víno,  rajskou šťávu, bobkový list a pod pokličkou zvolna dusíme asi 45 minut.  Asi ¼ hodiny před koncem přidáme olivy (mohou být zelené i černé – podle chuti), lžíce másla a mírně zaprášíme moukou aby guláš zhoustl.. Podáváme s bílým pečivem nebo s bramborem.  Porce ozdobíme  zbylými olivami a pár kostičkami slaného sýra .
 
 Poznámka k receptu na Řecký guláš s olivami:
 Mela jsem jen kousek veproveho a zbytek cerveneho vina  ani fetu, ani olivy, ale presto je to vyborny a rychly gulasek  dekuju
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Řecký guláš s olivami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Kroupovka  (Květa)                      Datum vložení: 19.08.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Jiné maso 
                      Suroviny: 2 plátky kuřecích prsou, 2 plátky vepřové krkovičky, 2 plátky uzeného masa,  4 větší cibule, 5 lžic červeného vína, 5 lžic olivového oleje, 5 lžic rajského protlaku (rajské šťávy), sůl,  pepř, 4  bobkové listy, 2 lžíce másla (tuku), 4 stroužky česneku, 1 sáček zelených nebo černých oliv, 10 dkg slaného tvarohu (feta), hladká mouka na zahuštění |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Řecký guláš s olivami,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Řecký guláš s olivami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Řecký guláš s olivami
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |