| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem
        Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem je zařazen v kategorii studená kuchyně.
        K přípravě Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          200 g domácí lučiny  4 vejce  2 PL  změklého másla  pažitka, petrželka, sůl  1 a půl lžičky čerstvě nastrouhaného křenu  sůl   6-8  rajčátek.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem
      Recept na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nahrubo nastrouháme.  Domácí lučinu smícháme s vychladlými uvařenými vejci,  se změklým máslem, nastrouhaným čerstvým křenem a pažitkou.   Větší tvrdší rajčátka omyjeme, seřízneme vršek a vydlabeme.   K lučinové směsi přidáme vnitřky z rajčat a vše promícháme. Směsí naplníme rajčátka, dozdobíme pažitkou, petrželkou  a podáváme s pečivem.      Přidávám recept na domácí lučinu podle Bibinky :    3 velké bílé jogurty(jeden 500 ml)  1 celá smetana na vaření, nebo šlehačka(250 ml)  špetka soli    větší hustý cedník  plátýnko     Postup  V míse smícháme jogurty se smetanou a solí, směs přendáme do cedníku s plátýnkem, trochu překryjeme a cedník položíme na misku, která by měla mít na odkapávání pod cedníkem prostor, aby dobře odkapávala syrovátka po 24 hodin v lednici. Hotovou Lučinu si dáme do nějaké plastové krabičky a uložíme si jí v lednici. Měla by takto uchovaná vydržet docela dlouho/.
  Poznámka k receptu na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem: Využívám domácí lučiny ze zdejšího receptu Bibinky do různých různých pomazánek a náplní ve studené kuchyni.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: varilamyskakasicku  (Ivka)                      
 - Datum vložení: 06.02.2013                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Studená kuchyně 
                      
 - Suroviny: 200 g domácí lučiny  4 vejce  2 PL  změklého másla  pažitka, petrželka, sůl  1 a půl lžičky čerstvě nastrouhaného křenu  sůl   6-8  rajčátek
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rajská jablíčka, plněná domácí lučinou s vejci a křenem
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |