|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánviRecept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 4 menší pstruzi/1ks-cca 220g  2 kl soli  2 pl citronového pepře  4 pl citronové šťávy  2 pl oleje  3 cm silný plátek másla    kl=kávová lžička  pl=polévková lžíce.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánviRecept na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi:Opláchnuté pstruhy osušíme, okořeníme zevnitř i zvenku citronovou šťávou, citronovým pepřem a solí. Necháme alespoň půl hodiny v chladu odležet.  Ve velké  pánvi necháme na rozehřátém oleji rozpustit máslo, plamen zesílíme a do horkého tuku poklademe pstruhy. 2minuty prudce osmažíme, plamen ubereme a dále smažíme 5minut. Poté pstruhy otočíme, opět 2 minuty zprudka opečeme a dalších 5minut smažíme na slabém plameni.  Podáváme s  vařenými bramborami, přelité vypečenou šťávou.
 
 Poznámka k receptu na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi:
 Nemáme rádi na talíři ryby s hlavou, tak jsem je před kořeněním odstranila.  Pstruhů na másle je zde hodně, nevěděla jsem, ke kterému podobnému receptu bych své fotografie přidala. Abych někoho neurazila a také proto, že mé rybky jsou malinko odlišné, tak receptík uvádím jako další možnou variantu.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      Datum vložení: 30.03.2013                      Počet porcí: 2(pro menší jedlíky i 4)                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 4 menší pstruzi/1ks-cca 220g  2 kl soli  2 pl citronového pepře  4 pl citronové šťávy  2 pl oleje  3 cm silný plátek másla    kl=kávová lžička  pl=polévková lžíce |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh s citronovým pepřem,na másle-v pánvi
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |