Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
        Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Provensálská krkovice s cuketou a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
    
    
          
          Použité suroviny:
          3 plátky krkovice bez kosti  1 vejce  1 lžíce kremžské hořčice  2 stroužky česneku  olivový olej  sůl    2 malé cukety (max.4cm průměr)  6 velkých žampionů  1 lžička provensálského  koření  6 lístků  bazalky.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
    
    
      
      Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
      Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony: Maso naklepeme a naložíme do marinády z ušlehaného vejce, 2 lžic oleje, soli, utřeného česneku a hořčice. Necháme 2 hod. marinovat.    Poté na 1 lžíci oleje zprudka opečeme krkovici z jedné strany cca 2min., otočíme a přidáme na 0,5-1cm plátky nakrájenou cuketu a žampiony. Oheň ztlumíme, zeleninu zasypeme provensálským kořením a nasekanými bazalkovými lístky,  pánev přikryjeme a dusíme 3-4 min., aby maso bylo propečené, ale zelenina stále křupavá. Dosolíme dle chuti.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Provensálská krkovice s cuketou a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
    
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: isindy  (Ivana)                      
 - Datum vložení: 29.06.2011                      
 - Počet porcí: 3                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      
 - Suroviny: 3 plátky krkovice bez kosti  1 vejce  1 lžíce kremžské hořčice  2 stroužky česneku  olivový olej  sůl    2 malé cukety (max.4cm průměr)  6 velkých žampionů  1 lžička provensálského  koření  6 lístků  bazalky
                      
             | 
           
         
       | 
    
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na provensálská krkovice s cuketou a žampiony,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
    
  
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
              
    
      
      
      
       | 
    
    
      
        
       
       |