|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkemRecept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 jahňacie pľúcka, 1 jahňacie srdiečko, 1 jahňacia slezina, 1 mrkva, 10 cm kúsok póru, 3 strúčiky cesnaku, 1  bobkový list, 10 guličiek čierneho korenia, 4 guličky nového korenia, 1 lyžička mletej červenej papriky, soľ, hydinový vývar  ½ granátového jablka.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkemRecept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem:Pľúcka, srdiečko a slezinu narežeme na malé kúsky, pridáme na kolieska narezaný pór, na hranolčeky narezanú mrkvu, cesnak a všetky koreniny. Premiešame a zalejeme vývarom tak, aby mäso bolo tesne pod hladinou. Zakryjeme a v rúre pri 140°C dusíme 1 hodinu. Potom skontrolujeme množstvo šťavy, ak treba, podlejeme horúcim vývarom a zakryté dusíme ďalej 1 hod.   Podávame s ryžou, tarhoňou alebo nokami ( ja som dala pohánku ), posypané jadierkami granátového jablka.
 
 Poznámka k receptu na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem:
 Pravdaže možno použiť aj bravčové pľúcka a bez srdiečka, ale je potrebné dobre vyrezať priedušky.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: tejaja                      Datum vložení: 22.04.2014                      Počet porcí: 3-4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      Suroviny: 1 jahňacie pľúcka, 1 jahňacie srdiečko, 1 jahňacia slezina, 1 mrkva, 10 cm kúsok póru, 3 strúčiky cesnaku, 1  bobkový list, 10 guličiek čierneho korenia, 4 guličky nového korenia, 1 lyžička mletej červenej papriky, soľ, hydinový vývar  ½ granátového jablka |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |