|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkemRecept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 400-500g vepřové pečeně vcelku  1 menší klobáska  1 nakládaný okurek   hořcice plnotučná   grilovací koření  sůl, pepř, kmín celý, červená paprika sladká, 2 kostky masoxu  3 stroužky čeneku  olej  2 větší cibule  olej  špagát nebo kovová špízová jehlice.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkemRecept na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem:Maso si nakrájíme na dvoucentimetrové plátky.  Každý z plátků ještě nakrojíme tak, aby vznikl jeden velký plát.  Maso naklepeme, nasolíme, napepříme a jen z jedné strany potřeme hořčicí.  Na každý takto připravený plát masa dáme podélně krájenou klobásku a okurek.  Maso smotneme buď ovážeme špagátem nebo spíchneme jehlicí.    2 cibule nakrájíme na půlkolečka a dáme do olejem vylitého pekáče nebo zapékací mísy.  Vložíme závitky, zasypeme paprikou a takto v troubě zlehka opečeme ze všech stran. Stačí aby se maso zatáhlo.    Přidáme grilovací koření, kmín, kostky masoxu, přilijeme vodu tak, aby maso bylo do půlky ponořené a pečeme v troubě minimálně hodinu tak, aby se masíčko pěkně rozpadalo.Nezapomínáme každých 10 minut podlévat.    Česnek oloupeme, protlačíme česnekovačem a utřeme se solí.  Smícháme s trochou oleje a maso tím cca 10 minut před dopečením potřeme.    Podáváme se zelím a bramborovým knedlíkem :-)
 
 Poznámka k receptu na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem:
 Hezký závitek
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: MoniqueLaMutti  (Monika)                      Datum vložení: 28.05.2013                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 400-500g vepřové pečeně vcelku  1 menší klobáska  1 nakládaný okurek   hořcice plnotučná   grilovací koření  sůl, pepř, kmín celý, červená paprika sladká, 2 kostky masoxu  3 stroužky čeneku  olej  2 větší cibule  olej  špagát nebo kovová špízová jehlice |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné závitky jedné slečny se zelím a bramborovým knedlíkem
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |