| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou
        Recept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní.
        K přípravě Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          1 středně velká bulva celeru, 200-300g syrové kapusty, 2 kusy (koule) mozzarely, 150g šunky, 1/2 větší cibule, sůl, pepř,  koření na rajčata-(nemusí být), 1-2 lžíce oleje, 1 vajíčko.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou
      Recept na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou: Celer oloupeme, překrojíme na poloviny a uvaříme v osolené vodě cca 10-15 min. Cubuli nakrájíme nadrobno, šunku na kostičky, mozzarelu na plátkym syrovou kapustu na nudličky.  Do pečící, olejem vymazané nádoby vkládáme na plátky nakrájený celer, osolíme, opepříme, posypeme jej kapustou, cibulí a šunkou a postup opakujeme, dokud máme suroviny. Povrch směsi poklademe mozzarelou, osolíme, opepříme a můžeme posypat kořením na rajčata. Zapékáme na 200 stupňů skoro dorůžova. Zhruba 5 minut před dokončením zalijeme vajíčkem a pečeme do sražení vajíčka.   Podáváme s okurkovým salátem.
  Poznámka k receptu na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou: Neměla bych jíst brambory a měla jsem fakt chuť na francouzské brambory. Tak jsem vymyslela tohle a bylo to fakt dobré. Nepoznala jsem, že jím něco jiného :-)      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: Jana Remkova                      
 - Datum vložení: 05.03.2014                      
 - Počet porcí: 2 porce                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní 
                      
 - Suroviny: 1 středně velká bulva celeru, 200-300g syrové kapusty, 2 kusy (koule) mozzarely, 150g šunky, 1/2 větší cibule, sůl, pepř,  koření na rajčata-(nemusí být), 1-2 lžíce oleje, 1 vajíčko
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený celer s kapustou, šunkou a mozzarelou
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |