|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Zapečené hovězí nudličkyRecept na Zapečené hovězí nudličky je zařazen v kategorii hovězí maso.
        K přípravě Zapečené hovězí nudličky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500 g hovězí roštěné  200 g libovější anglické slaniny  6 větších žampionů  6 větších brambor  1 cibule  3 stroužky česneku  2 lžíce plnotučné hořčice  1 dcl bílého vína  1 kelímek 31% smetany  pár lístků  tymiánu  sůl  barevný pepř  olivový olej.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Zapečené hovězí nudličkyRecept na Zapečené hovězí nudličky:Na trošce olivového oleje opečeme proužky cibule, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a roštěnou, nakrájenou na nudličky a zprudka opékáme.  Když se maso zatáhne, osolíme jej a opepříme, přisypeme tymián, čtvrtky žampionů, plátky česneku a asi 3 minutky restujeme.  Přidáme hořčici, zalijeme bílým vínem, přiklopíme poklicí a dusíme zhruba 20 minut.  Když je maso poloměkké a zredukuje se nám šťáva na minimum, vmícháme smetanu.  Brambory oloupeme a nakrájíme je na asi 0,5 cm silné plátky. Polovinou z množství brambor vyložíme dno zapékací nádoby a mírně je osolíme.  Z již hotové omáčky vybereme maso a žampiony a brambory tím poklademe. Zakryjeme druhou polovinou brambor a opět mírně osolíme. Polijeme zbytkem omáčky a po dobu asi 30 minut zapékáme v troubě na 200 stupňů do zlatova.
 
 Poznámka k receptu na Zapečené hovězí nudličky:
 Už jen podle použitých surovin vím, že nám to bude moc chutnat,určitě vyzkouším, pěkné fotky
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené hovězí nudličky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: dzungila  (Andrea)                      Datum vložení: 19.08.2010                      Počet porcí: 3                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Hovězí maso 
                      Suroviny: 500 g hovězí roštěné  200 g libovější anglické slaniny  6 větších žampionů  6 větších brambor  1 cibule  3 stroužky česneku  2 lžíce plnotučné hořčice  1 dcl bílého vína  1 kelímek 31% smetany  pár lístků  tymiánu  sůl  barevný pepř  olivový olej |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené hovězí nudličky,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené hovězí nudličky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené hovězí nudličky
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |