|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninouRecept na Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou je zařazen v kategorii dietní recepty - ostatní.
        K přípravě Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 400 g vepř. panenky (8 ks medailonků), 2 PL olivového oleje extra virgin, 1 cibule, 4 stroužky čeneku, kousek čerstvého  zázvoru, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 čili paprička, kousek pórku, 4 listy pekingského zelí, 2 PL sojové omáčky, sůl, pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninouRecept na Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou:Na 1 PL oleje orestujeme cibuli na proužky, česnek na plátky a zázvor na nudličky. Přidáme na proužky naprájené papriky, čilipapričku a zarestujeme. Nakonec přidáme na proužky nakrájené zelí a opět zarestujeme. Zakápneme sojovou omáčkou, promícháme a odstavímez ohně. Mezitím si na teflonové (nebo titanové)  pánvi připravíme maso. Medailonky nejprve osolíme, opepříme a pokapeme oliv. olejem. Pak je restujeme cca 4 min. z každé strany tak, abychom se časově sešli se zeleninou. Dobrou chuť.
 
 Poznámka k receptu na Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou:
 Je to taková "rozdělená čína". Pokud dám maželovi na talíř čínu - požaduje k tomu nějakou přílohu (nudle, rýži nebo hranolky). K tomuhle už nechtěl nic. Je to velmi dietní a chutné.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Paprika                      Datum vložení: 18.01.2010                      Počet porcí: 2 velké porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Dietní recepty - Ostatní 
                      Suroviny: 400 g vepř. panenky (8 ks medailonků), 2 PL olivového oleje extra virgin, 1 cibule, 4 stroužky čeneku, kousek čerstvého  zázvoru, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 1 čili paprička, kousek pórku, 4 listy pekingského zelí, 2 PL sojové omáčky, sůl, pepř |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové medailonky se zázvorovou zeleninou
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |