|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuliRecept na Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 500g vepřových jater, 1-2 velké cibule, 1 stroužek česneku, 2-3 lžičky  grilovacího koření s bylinkami, 2-3 lžičky sójové omáčky, 1 lžíce rajského protlaku, sůl a cukr..
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuliRecept na Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli:Vepřová játra nakrájíme na nudličky, smícháme s grilovacím kořením, sójovou omáčkou a trochou oleje. Necháme 1 hodinku odležet. Cibuli nakrájíme na hrubší kolečka a česnek prolisujeme nebo nastrouháme.  Na rozehřátou  pánev dáme játra a restujeme 5 minut. Poté přisypeme cibuli, česnek a krátce podusíme. Potom přidáme rajský protlak, zalijeme trochou vody, promícháme a dusíme pod poklicí, dokud nejsou játra měkká. Vodu přiléváme průběžně, ale v malinkém množství. Nakonec dosolíme a můžeme přidat i trochu cukru.    Podáváme s pečenými brambory a dušenou zeleninou.    Zeleninu připravuji tak, že mraženou mrkev a hrášek  nechám rozmrazit půl hodiny při pokojové teplotě. Nasypu ji do plastové misky, posolím, přidám 1 lžíci másla a zakryju mikrotenovým sáčkem. Vložím do mikrovlnky a nechám ji na plný výkon vařit 3-4 minuty. Občas ji protřepu, aby se nám zelenina obalila v rozpuštěném másle. Zelenina je pak křupavá a má výraznější chuť.
 
 Poznámka k receptu na Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli:
 Ivana79: Ivanko, děkuji za vyzkoušení receptu i za hezkou fotku.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: misza  (Míša)                      Datum vložení: 20.08.2011                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      Suroviny: 500g vepřových jater, 1-2 velké cibule, 1 stroužek česneku, 2-3 lžičky  grilovacího koření s bylinkami, 2-3 lžičky sójové omáčky, 1 lžíce rajského protlaku, sůl a cukr. |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra na bylinkovém koření a cibuli
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |