| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Špagety z Florencie
        Recept na Špagety z Florencie je zařazen v kategorii těstoviny.
        K přípravě Špagety z Florencie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          Ingredience pro 4 osoby:  250 g mletého hovězího masa  250 g mletého vepřového masa  1 cibule  1 mrkev  1  menší celer  360 g rajčatový protlak  4 lžíce sušených rajčat  1 sklenka červeného vína  1 svazek petrželky  2 stroužky česneku  extra panenský olivový olej  sůl a pepř    ------------------------------  1 balíček špaget ze semoliny (tvrdá pšenice).       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Špagety z Florencie
      Recept na Špagety z Florencie: Oloupejte a nakrájejte na kostky celer, mrkev, cibuli, sušená rajčata, stroužky česneku a petržele.  V hrnci nechte podusit na oleji na mírném ohni po dobu 10 minut.    Přidejte petrželku a masa, zvýšte teplotu a nechte vařit, dokud maso nezmění barvu a voda se zcela neodpaří, osolíme a opepříme.    Zalijte vínem a jakmile se víno odpaří přidáme rajský protlak, nechte vařit na vysokou teplotu dalších 5 minut.    Po této době snižte teplotu a vaříme 1 hodinu.    Dobrou chuť
  Poznámka k receptu na Špagety z Florencie: Recept pochází od přítele z Florencie a je moc dobrý, zkuste ho, určitě vám zachutná.  Italové většinou nedávají na těstoviny sýr, ale já to mám raději, takže jsem si trochu přilepšila strouhaným sýrem.      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Špagety z Florencie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: bubutop  (Stáňa)                      
 - Datum vložení: 09.10.2014                      
 - Počet porcí: 4                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Těstoviny 
                      
 - Suroviny: Ingredience pro 4 osoby:  250 g mletého hovězího masa  250 g mletého vepřového masa  1 cibule  1 mrkev  1  menší celer  360 g rajčatový protlak  4 lžíce sušených rajčat  1 sklenka červeného vína  1 svazek petrželky  2 stroužky česneku  extra panenský olivový olej  sůl a pepř    ------------------------------  1 balíček špaget ze semoliny (tvrdá pšenice)
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Špagety z florencie,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Špagety z Florencie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Špagety z Florencie
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |