|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčkuRecept na Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
        K přípravě Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 vepřové plíčky  1 kostka masoxu  1 mrkev  1 plátek celeru  3  bobkové listy  5 kuliček nového koření  5 kuliček pepře  na vyvaření pár stonků liběčku a celeru  na posypání uvařených plíček  koření Aztécký poklad a trochu soli  na osmažení olej    na těstíčko:  1 vejce, 15 dkg tvrdého sýra Eidam, 1 dl mléka, 3 pl hladké mouky, 2 pl nasekaných čerstvých bylinek- dala jsem petrželku a celer.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčkuRecept na Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku:Plíčky pod studenou vodou důkladně propereme, vložíme do hlubokého hrnce (vařením nabydou), přidáme všechny shora uvedené suroviny, dáme dostatečné množství vody, přivedeme k varu a pak na mírném plameni vaříme do změknutí masa. Poté odstavíme ze sporáku, plíčky vyndáme na talíř a necháme vychladnout. Pak odstraníme dýchací trubici a průdušnice a nařežeme je na 1,5-2cm silné plátky. Do plátků plíček opatrně vetřeme Aztécké koření a necháme chviličku zaležet. Mezitím si z níže uvedených surovin umícháme polotuhé těstíčko a v něm plíčky obalíme. Vložíme na pánvici do rozehřátého oleje a opékáme z obou stran do zlatavé barvy. Osmažené podáváme s bramborovou kaší a zeleninovou oblohou nebo salátem.  Z uvařených plíček si vybereme jen ty širší a hezké části, ze kterých půjdou udělat úhlednější plátky. Zbytek plíček pokrájíme nadrobno a z vývaru, zeleniny a smetany uděláme "plíčky na smetaně".
 
 Poznámka k receptu na Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku:
 Minulý víkend jsme byli v Ostravě a já jsem si opět přivezla naše oblíbená plíčky, které u nás nejsou k dostání. Vždycky, když je připravuji, tak stihnu polovinu sníst, tak jsem si řekla, když jsou tak dobré na holo:-), že bych mohla vyzkoušet něco jiného, než jen na smetaně. V trojobalu by možná byly úhlednější, ale tahle verze, která mě napadla, opravdu nebyla špatná. Manžel, kdyby mě neviděl jídlo připravovat, tak by nepoznal, z čeho ta dobrota je.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      Datum vložení: 31.10.2011                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností 
                      Suroviny: vepřové plíčky  1 kostka masoxu  1 mrkev  1 plátek celeru  3  bobkové listy  5 kuliček nového koření  5 kuliček pepře  na vyvaření pár stonků liběčku a celeru  na posypání uvařených plíček  koření Aztécký poklad a trochu soli  na osmažení olej    na těstíčko:  1 vejce, 15 dkg tvrdého sýra Eidam, 1 dl mléka, 3 pl hladké mouky, 2 pl nasekaných čerstvých bylinek- dala jsem petrželku a celer |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Smažené plíčky v sýrovo-bylinkovém těstíčku
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |