| 
   
      
  
    
  
    
      
        Recept na Segedin po Vlčicku
        Recept na Segedin po Vlčicku je zařazen v kategorii omáčky.
        K přípravě Segedin po Vlčicku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
       | 
     
    
          
          Použité suroviny:
          1/2kg vepřového plecka, 10-15dkg anglické slaniny, 25dkg červené cibule (může být i bílá, ale s červenou je to lepší), 1 velká sklenice kysaného nebo sterilovaného zelí (já dávám celou 720ml, ale můžete dát jen půlku), 1 zakysaná smetana, 2 lžičky  pálivé papriky a 2 lžičky  sladké papriky, kůra z půlky citrónu (vcelku), olej, sůl, pepř, cukr - dle chuti.       
        
  
        
       | 
       | 
      
        
	        Zvětšit obrázek
       | 
     
    
      
      Recept na Segedin po Vlčicku
      Recept na Segedin po Vlčicku: - slaninu nakrájíme na kostičky, osmahneme na tuku a přidáme citrónovou kůru, maso pokrájené na kostičky a smažíme 10-15 minut na el. sporáku na č. 5 - potom přidáme cibuli pokrájenou na půlkolečka, asi 2 minutky osmahneme, přidáme sůl a pepř a dusíme 15 minut na el. sporáku na č. 4 - poté přidáme zelí, vodu dle potřeby (asi 1,5 - 2l) a dusíme půl hodiny na el. sporáku na č. 3 - potom vytáhneme citr. kůru, přidáme papriky (sladkou i pálivou), zakyslou smetanu a zahustíme jíškama Knorr - nakonec dochutíme cukrem, solí, citrónem (je-li třeba) a maggim
  Poznámka k receptu na Segedin po Vlčicku: Vyzkoušejte. Je to opravdu dobrotka a téměř bez práce!!!      
    
      Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Segedin po Vlčicku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.     
        
       | 
     
    
      
        
          
            | 
              
             | 
             | 
            
             
            Doplňující informace:
                  
                           - Autor receptu: jitule  (Jitka)                      
 - Datum vložení: 20.05.2008                      
 - Počet porcí: n/a                      
 - Doba přípravy: n/a           
                      
 - Zařazení receptu: Omáčky 
                      
 - Suroviny: 1/2kg vepřového plecka, 10-15dkg anglické slaniny, 25dkg červené cibule (může být i bílá, ale s červenou je to lepší), 1 velká sklenice kysaného nebo sterilovaného zelí (já dávám celou 720ml, ale můžete dát jen půlku), 1 zakysaná smetana, 2 lžičky  pálivé papriky a 2 lžičky  sladké papriky, kůra z půlky citrónu (vcelku), olej, sůl, pepř, cukr - dle chuti
                      
             | 
           
         
       | 
     
    
              
        Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na segedin po vlčicku,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
         
       | 
       
    
      
       
      
       
      Otázky a odpovědi týkající se receptu na Segedin po Vlčicku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
  Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Segedin po Vlčicku
              
    
      
      
      
       | 
     
    
      
        
       
       | 
     
     
   |   
       
     | 
     | 
  
  
    
  
    
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání! 
 |   
 
     
     | 
    
 
  
    | Probíhající diskuze | 
   
  
    
Poslední diskutované recepty:
  hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
  Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
  Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
  Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
  Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
  Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |   
   
     |