|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Rybí koláčRecept na Rybí koláč je zařazen v kategorii ryby.
        K přípravě Rybí koláč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 5 velkých brambor  2 vejce  2 plné hrsti čerstvého špenátu  100 g slaniny  1 nadrobno nakrájená větší cibule  1 mrkev (nadrobno nakrájená)  olivový olej  250 ml smetany  2 plné hrsti nastrouhaného parmazánu nebo čedaru  Šťáva z 1 citrónu  1 vrchovatá lžička anglické hořčice  1 vrchovatá hrst nadrobno nakrájené čerstvé petrželky  500 g filé z tresky nakrájené na proužky  Muškátový oříšek  Sůl, černý pepř.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Rybí koláčRecept na Rybí koláč:Nejprve si dám vařit brambory.  Pak uvařím vejce natvrdo, nakrájím na čtvrtiny a spařím špenát.  Špenát, vejce a nakrájenou rybu dám do větší zapékací misky, promíchám a přeliji omáčkou ze sýra.    Omáčka ze sýra: osmahnu cibulku s mrkví a se slaninou, přiliju 250 ml smetany a nechám projít varem. Odstavím a přidám sýr, hořčici, petržel a citronovou šťávu    Uvařené brambory rozmačkám s trochou oliv.oleje, osolím, opepřím, dochutím muškátem a pak dám navrch zapékací misky    Dám do předehřáte trouby na 230° C a peču 30 minut
 
 Poznámka k receptu na Rybí koláč:
 Podává se s čerstvým hráškem, zelenými fazolkami nebo se salátem
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybí koláč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Katka.van  (Kateřina Vánišová)                      Datum vložení: 27.06.2014                      Počet porcí: 5                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Ryby 
                      Suroviny: 5 velkých brambor  2 vejce  2 plné hrsti čerstvého špenátu  100 g slaniny  1 nadrobno nakrájená větší cibule  1 mrkev (nadrobno nakrájená)  olivový olej  250 ml smetany  2 plné hrsti nastrouhaného parmazánu nebo čedaru  Šťáva z 1 citrónu  1 vrchovatá lžička anglické hořčice  1 vrchovatá hrst nadrobno nakrájené čerstvé petrželky  500 g filé z tresky nakrájené na proužky  Muškátový oříšek  Sůl, černý pepř |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybí koláč,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybí koláč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybí koláč
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |