|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinakRecept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak je zařazen v kategorii pro začátečníky.
        K přípravě Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 1 vepřové srdíčko  1O dkg slaniny vcelku  1 PL oleje  1 cibule  1 hrst sušených hříbků  1 kostka zeleninového bujonu,nebo masoxu  1 zarovnaná PL hladké mouky  sůl, pepř, zelené bylinky- na dochucení  Na druhý recept:  přidáme 1 malou konzervu hrášku bez nálevu.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinakRecept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak:Vepřové srdíčko si opláchneme, odstraníme případné sraženiny a tuk a nakrájíme si ho na delší, tenčí nudličky. Slaninu nakrájíme na širší špalíčky, cibuli na půlměsíčky a v hrnci na PL oleje 3 minutky orestujeme. Přidáme nakrájené srdíčko a sušené hříbky, které když vaříme v papiňáku, tak nemusíme předem namáčet, vše promícháme, až se maso zatáhne (dostane takovou šedavou barvu). Zalijeme 3 dl horké vody, rozdrobíme kostku bujonu, pokud chceme a máme snítku libečku, můžeme přidat, hrnec uzavřeme a až začne moc syčet, stáhneme plamen na minimum a pod tlakem vaříme 20 minut. Poté odstavíme bokem, odpustíme ventilem tlak, otevřeme a vmícháme hladkou mouku rozmíchanou v 1-2 dl studené vody- záleží, kolik chceme mít šťávy a necháme 5 minut bez pokličky provařit. Pak si odebereme polovinu hotového jídla a do druhé půlky vmícháme hrášek bez nálevu a ještě chvilku provaříme. 3. verze- místo vody přimícháme s moukou smetanu na vaření.
 
 Poznámka k receptu na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak:
 http://www.toprecepty.cz/recept/21654-srdicko-z-pa...  Když koupíte srdíčka 2-3 ks, máte z jednoho hrnce navařeno více druhů jídla, můžete dát do krabiček a zamrazit. Kilo srdíček vyjde zhruba na 45,-Kč, takže je to celkem dobrá cena na dobrý pokrm:-)
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Anna Kocikova  (Drahuš)                      Datum vložení: 22.08.2011                      Počet porcí: 2 velké porce                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Pro začátečníky 
                      Suroviny: 1 vepřové srdíčko  1O dkg slaniny vcelku  1 PL oleje  1 cibule  1 hrst sušených hříbků  1 kostka zeleninového bujonu,nebo masoxu  1 zarovnaná PL hladké mouky  sůl, pepř, zelené bylinky- na dochucení  Na druhý recept:  přidáme 1 malou konzervu hrášku bez nálevu |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |